lördag 5 januari 2013

Lenovo lanserar nya Windows 8 Touch Bärbara datorer

Lenovo presenterar nya Windows 8 Touch Bärbara datorer
Jerry Jackson - 2013/01/05

Lenovo fick hoppa på CES i dag genom att tillkännage sin nya lineupen av konsumenternas och företagens Windows 8 berörings optimerade enheter före 2013 International Consumer Electronics Show. De har produkter i denna grupp med nya tillägg till den ultra-bärbara IdeaPad U-serien Ultrabooks och multimedia vänliga IdeaPad Z-serien bärbara datorer. För små företag, de ThinkPad Edge E431 och E531 laptops introducerar Lenovo Onelink teknik för nya dockningskapacitet, och att komplettera det nya utbudet av Windows 8 touch-enheter, ThinkPad Mobile Monitor kan inte bara dig att ta en andra skärm på vägen, det tillägger beröring funktionalitet.

Tunn och lätt IdeaPad U och Mainstream Z-serien

Den nya Lenovo IdeaPad U310 och U410 vanliga Ultrabooks erbjuder 10-finger pekskärm stöd. Dessa tunna och lätta konsumentUltraBooks är bara 18 mm tunn och vakna upp från viloläge på bara en sekund med Instant Resume. De kommer med upp till en 3: e generationens Intel Core i7-processor, den "senaste NVIDIA GeForce-grafik med DirectX 11" (inga officiella detaljer ännu om grafiken) och förlängd batteritid för "datorn hela dagen."

Den IdeaPad Z400 och Z500 bärbara datorer är den senaste generationen av Z-serien optimerad för touch-gränssnitt i Windows 8. De stöder 10 punkter touch, har specialiserade stereohögtalare för extra bas med Dolby Home Theatre v4, kom med upp till 3: e generationens standard spänning Intel Core i7-processorer och inkluderar den senaste NVIDIA GeForce-grafik teknik. Dessa bärbara datorer ger konsumenterna stora 14-tums och 15,6-tums pekskärm fastigheter i Windows 8. Den bakgrundsbelysta AccuType tangentbord kan även du ser vad du skriver i mörker.

ThinkPad Edge Bärbara datorer med Onelink Technology

ThinkPad Edge E431 och E531 är den första ThinkPad bärbara datorer för att inkludera Lenovos alla nya "Onelink"-teknik. Designad för att erbjuda enkelhet via en enda kabel, eliminerar den nya dockningsstationen gränssnittskabeltrassel utan att kompromissa med prestandan. Den första enheten för att stödja den nya tekniken är det nya ThinkPad Onelink Dock. Erbjuder överlägsen eftersläpning fria grafik och ljudprestanda genom normal video med dedikerade HDMI och ljudportar, kan det också vara värd för ett antal tillbehör till fyra USB-portar. Denna docka kommer även ladda bärbara och mobila enheter. Lenovo planerar att erbjuda ytterligare Onelink enheter under 2013. Förutom att röra funktionalitet, de smala ThinkPad Edge E431 och E531 bärbara datorer har bättre grafikkort och en fem-knapp ClickPad användarna kontrollerar Windows 8 funktioner från tangentbordet.

Wired / Wireless Mobile Pekskärm Companion

Den smala Think LT1423p Mobile skärm Touch är Lenovos nästa generations mobil skärm som ger extra skärmyta och touch-funktionalitet. Förbättring från sin föregångare innovativa design kommer LT1423p att finnas i trådbundna eller trådlösa upplagor och har en tunn design med en 13,3-tums 1600 x 900 AH-IPS-panel som skyddas av Gorilla Glass för en otroligt bred betraktningsvinkel och erbjuder en stor Windows 8 beröring erfarenhet. Konsumenter kan även uppleva touch-kontroll gester på non-touch-datorer, och som en extra fördel, kan företagskunder dra nytta av 10 punkter touch kapacitet eller anta papperslösa affärstransaktioner med hjälp av den inkluderade elektromagnetisk penna.

Pris och tillgänglighet
Den IdeaPad Z500 Touch kommer att finnas tillgänglig från och med april. Modeller börjar på $ 699.
Den IdeaPad Z400 Touch kommer att finnas tillgängliga från och med mars. Modeller börjar på $ 699.
Den IdeaPad U310 Touch kommer att finnas tillgängliga från och med mars. Modeller börjar på $ 779.
Den IdeaPad U410 Touch kommer att finnas tillgänglig från och med april. Modeller börjar på $ 850.
ThinkPad Edge E431 och E531 kommer att finnas tillgängliga från och med maj. Modeller börjar på $ 539.
ThinkPad Onelink Dock kommer att finnas tillgänglig från och med maj på $ 99.
Den Think LT1423p Mobile skärm Touch är tillgängligt Q2 2013 och priset kommer att vara $ 349.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar