måndag 28 januari 2013

Få Tuff: Tips för att skydda din mobila enhet

Att få Tuffa: Tips för att skydda din mobila enhet
av Vince Font - 2013/01/28

Tredje i en serie

Det är inte tillräckligt för att korsa fingrarna och hoppas att ingen skada någonsin kommer till din smartphone eller surfplatta. Med detta synsätt är mycket som att köra din bil över land utan ett reservdäck. För alla avseenden, alla som drar ett trick som det är spel, rätt och slätt.

Likaså är den som spenderar hundratals dollar ur fickan på en mobil enhet som inte vidta åtgärder för att skydda det praktiskt taget tigger om oturen att betala dem ett besök. Så, vad kan du göra för att se till att du inte befinner dig i denna situation? Här är några användbara idéer.

1. Köparen Var 'Glas Aware "

Om det är sant att ett uns av förebyggande är värt ett halvt kilo bota (och det är) så är det viktigt att du tänker på tablett skydd innan du köper. Om du är på en budget som alla andra, överväga att stöta önskad tablet rating på den karga skalan lite högre upp på din prioriteringslista. Om det är redan där, bump det ännu högre ... högre upp än, säg, den svala faktorn. För sanningen är, det är mycket svalare att ha en inte-så-höft men arbetar tablett än en flashig, varumärke man med en trasig skärm.

Också, gör din forskning på vad glaset skärmen på smartphone eller surfplatta är gjord av. Många är byggda med befäst, förstärkt glas, vilket är att föredra. Dessa kan köra dig lite mer än mobila enheter som är inneslutna i lätt-sprucken plast eller frontman med sköra glas, men de långsiktiga besparingar på att inte behöva köpa många ersättare uppväger de omedelbara prisskillnader.

2. Det tjänar, du skydda

Du kan räkna med någon som Aaron Cooper, direktör för marknadsföring för Worth Ave. Group , för att understryka vikten av att köpa försäkring för att skydda din smartphone eller surfplatta. Trots allt, Worth Ave. Koncernen är ett nationellt försäkringsbolag som erbjuder planer för tabletter, smartphones, till och med bärbara och stationära datorer.

Men bara för att deras verksamhet är försäkring betyder inte att de är ute för att sälja dig något du inte behöver. Ganska tvärtom, statistiken visar att det som folk gillar Cooper och hans företag erbjuder kan spara amerikaner miljarder dollar. Till dem som skulle skaka av tanken på försäkringar, erbjuder Cooper denna nyktra bit av verkligheten: "Tillverkarna gör starkare glas varje dag, som Gorilla Glass Men starkare glas skyddar inte din mobila enhet från stöld, och det spelar ingen. t skydda den från att tappas i toaletten. "

Cooper också rekommenderar starkt att köparna tar en lång hård titt på försäkringar som erbjuds av mobiltelefon företag, däribland viktiga frågor som skade gränser och självrisker som har potential att bli dyrare än en ersättare. När det gäller att försäkra din mobila enhet, inte tar minsta motståndets väg. Istället, shoppa runt.

3. Gör ditt Screen mindre Lean

Du skulle inte tro att den enkla tillämpningen av ett tunt lager av film till tablet all-alltför-krossbart glas yta skulle göra mycket. Men Cooper, som antagligen glömt mer om trasiga tablett skärmar än de flesta av oss någonsin kommer att lära sig, svär av dem som en enkel och kostnadseffektiv metod för att öka oddsen att surfplattan kommer att överleva en otäck droppe oskadd.

"Om du inte har ett skärmskydd och du tappar din mobiltelefon," Cooper säger, "Det är mycket mer benägna att bryta.", Påpekar han. "Enligt min erfarenhet, gör en enkel skärmskydd en enorm skillnad."

I motsats till vad du kanske tror, ​​skärmskydd är inte bara där för att förhindra repor. De kan faktiskt förhindra en glasskärm från att spricka, vilket framgår av denna YouTube-video och en poäng av andra som tout fördelarna med enkla skärmskydd.

4. Att plädera för enhetsskydd

Dessa dagar, hittar du ingen brist på skyddande fall för surfplattor och smartphones. Marknaden är så gott som kryllar dem, så mycket så att du kan stöta på svårigheter att avgöra vilken typ att välja. Men notera att där skydd i fråga (även om något är bättre än ingenting) att spendera en förmögenhet på vattentät och stötsäker smartphone eller tablettaskar är ingen garanti för att fysikens lagar (eller vanlig otur) inte kommer att ingripa för att göra din elektronik så mycket värdelösa spillror. Det är heller ingen garanti för att din skyddsfodral inte kommer att misslyckas på dig, då har du ingen möjlighet genom tillverkaren av ärendet.

För smartphones, är det bästa råd att investera i en robust men diskret skyddsfodral. När tabletterna är berörda, kan en hel del skador förhindras genom den enkla användningen av en vadderad skinnfodral.

Oavsett rutt du väljer, oavsett om det är en eller två av ovanstående förslag eller alla fyra, är något bättre än att spendera en förmögenhet på en smartphone eller tablett och hoppas på det bästa. Vi lever i en grov och tumla världen, och du kommer att stöta på din beskärda del av bulor och blåmärken på vägen.

Som den olycksaliga Eddie Carr skarpsinnigt påpekade i Jurassic Park 2: "Våld och teknik Inte bra sängkamrater!" Om du vill hålla din mobila enhet vid liv och sparkar tills den har växt föråldrade genom den naturliga tidens gång, kommer du att lyssna dessa ord.

Infographics Källa: SquareTrade.com


Läs första delen i vår speciella serier, Super-Size: ökande efterfrågan för Screen Flexibilitet i Mobile ett plus och ett problem.

Läs del två i vår speciella serie, En dag i livet för en Big Screen Mobile Device.

Gå till Glass Act huvudsida för mer om skärmskydd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar