tisdag 8 januari 2013

CES 2013: AOL intron Alto, för att organisera AOL och icke-AOL mejl

CES 2013: AOL intron Alto, för att organisera AOL och icke-AOL mejl
av Jacqueline Emigh - 2013/01/08

Även om källan kan komma som en överraskning för vissa, har AOL infört Alto, en ny molnbaserad e-produkt avsedd att hjälpa användarna att hantera översvämningarna av e-post i sin AOL, Gmail, Yahoo! och andra konton på ett organiserat sätt.

"Vi drar ihop e strömmar och organisera dem på ett visuellt sätt", säger Joshua Ramirez, senior chef för produkt för AOL Mail i en intervju med NotebookReview på CES.

I huvudsak använder Alto "stackar" att organisera e-post i kategorier. De förinställda stackar inkluderar sociala anmälningar, bilagor, bilder, dagliga erbjudanden och återförsäljare. Under semestertider, till exempel, kan de dagliga erbjudanden och återförsäljare staplar göra det lättare att hitta Black Friday fynd. Om Alto förvalda kategorier inte fungerar för dig, men kan du också skapa dina egna stackar.

Bortsett från AOL Mail, Gmail och Yahoo ! post stöder Alto också. mig och Mac post. Du kan använda Alto med en enda e-postkonto, eller så kan du samlade e-post från flera olika typer av brevlådor i Alto för sortering.

Alto tilldelar post till standardinställningarna stackar automatiskt. För anpassade stackar kan du dra och släppa e-post till de stackarna. Inga människor på AOL titta någonsin på din post, enligt Ramirez.

Ramirez sade att han hoppas att e-agnostiska Alto kommer att bidra till att skingra stereotyper av AOL som "stodgy" att någon kan hålla från förr.

"För en riktigt lång tid nu har vi inte en" muromgärdad trädgård ", enligt AOL exec.

I själva verket är Alto en naturlig plats för AOL, eftersom AOL har hanterat användarnas e-post för så många år, hävdade han.

I en demo visade Ramirez upp några andra funktioner i Alto. Han illustrerade hur du kan sortera foton efter datum, avsändare eller e-postkonto, samt dela dem direkt via sociala medier nätverk såsom Twitter och Facebook.

Han aso visade hur man kan rengöra dina brevlådor av alla försäljningsargument genom att slå på "hoppa över inkorgen"-funktionen för dagliga erbjudanden och återförsäljare.

Alto är i begränsad förhandsgranskning just nu. Om du vill anmäla dig för att få en inbjudan till programmet rättegången, gå till www.altomail.com .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar