lördag 5 januari 2013

Lenovo lanserar ny Windows 8 Touch Bärbara datorer

Lenovo lanserar ny Windows 8 Touch Bärbara datorer
av Jerry Jackson - 2013/01/05

Lenovo fick hoppa på CES dag genom att tillkännage sin nya lineupen av konsumenternas och företagens Windows 8 touch-optimerade enheter innan 2013 International Consumer Electronics Show. De har produkter i denna grupp finns nya tillägg till ultraportabla IdeaPad U-serien Ultrabooks och multimedia-vänliga IdeaPad Z bärbara serien. För små företag, ThinkPad Edge E431 och E531 bärbara datorer introducerar Lenovo OneLink teknik för nya dockning kapacitet och att komplettera det nya sortimentet av Windows 8 Touch-enheter, ThinkPad Mobile Monitor inte bara tillåter dig att ta en andra skärm på vägen, det tillför touch funktionalitet.

Tunn och lätt IdeaPad U och Mainstream Z-serien

Den nya Lenovo IdeaPad U310 och U410 Ultrabooks vanliga erbjuder 10-finger stöd pekskärm. Dessa tunna och lätta konsumentprodukter Ultrabooks är bara 18mm tunn och vakna upp från viloläge på bara en sekund med Instant Resume. De kommer med upp till en 3: e generationens Intel Core i7-processor, den "senaste NVIDIA GeForce-grafik med DirectX 11" (inga officiella uppgifter ännu om grafiken) och förlängd batteritid för "hela dagen datoranvändning."

IdeaPad Z400 och Z500 bärbara datorer är den senaste generationen av Z-serien optimerad för touch-gränssnitt i Windows 8. De stöder 10-punkt beröring, har specialiserade stereohögtalare för extra bas med Dolby Home Theatre v4, kommer med upp till 3: e generationens standard spänning Intel Core i7-processorer och inkluderar den senaste NVIDIA GeForce-grafik teknik. Dessa bärbara datorer ger konsumenterna större 14-tums och 15,6-tums pekskärm fastigheter i Windows 8. Den bakgrundsbelysta AccuType tangentbord kan även du se vad du skriver i mörker.

ThinkPad Edge bärbara datorer med OneLink teknik

ThinkPad Edge E431 och E531 är de första ThinkPad bärbara datorer för att inkludera Lenovos alla nya "OneLink" teknik. Designad för att erbjuda enkelhet via en enda kabel, eliminerar det nya dockningsstationen gränssnittskabel röran utan att kompromissa med prestanda. Den första enheten för att stödja den nya tekniken är den nya ThinkPad OneLink Dock. Erbjuda överlägsna lag-fria grafik och ljud prestanda genom inhemska video med dedikerade HDMI och ljudportar, kan det också spela värd för ett antal tillbehör till fyra USB-portar. Denna docka kommer också ladda bärbara och mobila enheter. Lenovo planerar att erbjuda ytterligare OneLink enheter under 2013. Förutom att röra funktionalitet, den tunna ThinkPad Edge E431 och E531 bärbara datorer har förbättrad grafik alternativ och en fem-knapp ClickPad användarna kontrollerar Windows 8 funktioner från tangentbordet.

Wired / Wireless Mobile Pekskärm Companion

Den smala ThinkVision LT1423p Mobile monitor Touch är Lenovos nästa generations mobila bildskärm som ger extra skärmyta och tryck funktionalitet. Förbättra från sin föregångare innovativa design kommer LT1423p finnas i trådbundna eller trådlösa upplagor och har en tunn design med en 13,3 tums 1600 x 900 AH-IPS-panel som skyddas av Gorilla Glass för en otroligt bred betraktningsvinkel och erbjuder en stor Windows 8 beröring erfarenhet. Konsumenterna kan även uppleva gester touch-kontroll på icke-touch PC, och som en extra fördel, kan företagskunder dra nytta av 10-punkt beröring kapacitet eller antar papperslös affärstransaktioner med hjälp av den medföljande elektromagnetiska pennan.

Pris och tillgänglighet
Den IdeaPad Z500 Touch kommer att finnas tillgänglig från och med april. Modeller börjar på $ 699.
Den IdeaPad Z400 Touch kommer att finnas tillgänglig från och med mars. Modeller börjar på $ 699.
IdeaPad U310 Touch kommer att finnas tillgänglig från och med mars. Modeller börjar på $ 779.
IdeaPad U410 Touch kommer att finnas tillgänglig från och med april. Modeller börjar på $ 850.
ThinkPad Edge E431 och E531 kommer att finnas tillgänglig från och med maj. Modeller börjar på $ 539.
ThinkPad OneLink Dock kommer att finnas tillgänglig från och med maj på $ 99.
Den ThinkVision LT1423p Mobile monitor Touch är tillgänglig Q2 2013 och priset kommer att vara $ 349.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar