tisdag 29 januari 2013

Genius Nyheter Nyhet Pen Mouse

Genius Nyheter Nyhet Pen Mouse
av Jerry Jackson - 2013/01/29

Just när du trodde digitala pennor var bara för tabletter och hybrid bärbara datorer, har Genius uppdaterat sin penna Mus för PC-användare som söker efter den penna erfarenhet. Den nya Genius kol grå penna Mouse innehåller en omdesignad form för bättre grepp och penna klippet så det kommer passa perfekt i din favorit ficka beskyddare.

Den nya Pen Mouse använder en Pico (nano-stil) 2,4 GHz trådlös USB-mottagare och tillåter användare att luta sig tillbaka i sina stolar och använda deras ben, palm, eller valfritt antal okonventionella ytor som en musmatta. Även idén om en penna mus är inget nytt, det finns ett antal människor som påstår penna stil möss lindra smärta från karpaltunnelsyndrom eftersom det inte kräver användning av handleden.

Som tidigare nämnts, hävdar Genius pennan musfunktionerna på nästan alla ytor med tre dpi-inställningar, omkopplingsbar mellan 400/800/1200 dpi för att rymma olika känslighet och skärm inställningar upplösning. En liten, nedåtriktad tryck aktiverar vänsterklicka, medan högerklicka och "flygande scroll"-knapparna är placerade nära toppen av pennan Mouse. Pushing flygande scrollknapp och vertikalt eller horisontellt rör pennan musen kan du bläddra sidor eller fönster.

Den trådlösa pennan Musen drivs med en enda AAA-batteri och använder ett energisparläge viloläge när den inte används. Pennan Musen levereras också med en väska som skyddar pennan Mus och dongel när du reser.

Genius Pen Mouse finns i kol grå eller silver färgalternativ för rekommenderat pris på $ 49,99.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar