torsdag 20 juni 2013

Samsung lanserar Ativ Q Cabriolet Laptop

Samsung presenterar Ativ Q Cabriolet Laptop
Jerry Jackson - 2013/06/20

Samsung avslöjade alla nya Ativ Q idag, en Windows 8 konvertibel notebook tablett som innehåller flera nya funktioner som möjligheten att köra Android-appar i Windows.

Det kännetecknande inslag i Ativ Q är verkligen förmågan att njuta av både Windows och Android (Jellybean 4.2.2) applikationer på en hybrid laptop / tablett. Den nya Ativ Q tillåter användare att anpassa enheten för att passa varje situation, oavsett om du behöver en Windows anteckningsbok, en Windows-tablett, eller tillgång till din favorit Android Apps.

Användarna kommer inte bara att få tillgång till Android Apps via Google Play, men kommer också att kunna föra över filer att dela mappar och filer från Windows 8 till Android, gifta sig med mobil-och PC-upplevelser.

Den Ativ Q innehåller en unik gångjärn design som tillåter användaren att förändra tabletten i fyra lägen. Lägg visnings platt över tangentbordet för tablet-läge. Lyft displayen upprätt för att skriva precis som en bärbar dator. Float och justera skärmen till en bekväm visningsvinkel. Eller vänd på displayen för att placera i montern läge att titta på film. Den Ativ Q är också extremt tunn och lätt på 1,29 kg och endast 13.9mm.

Den Ativ Q innefattar en display med en extremt hög definition "QHD +" upplösning på 3200x1800 pixlar. Den 13,3-tums pekskärm ger 2,8 gånger högre pixeltäthet (275ppi) än full HD (FHD) displayer för visning av fina detaljer. Ativ Q är också utformad för att ge en optimal bildupplevelse oavsett plats och hög ljusstyrka i utomhusmiljöer.

SideSync är en ny funktion som finns på Ativ Q som gör det möjligt för användare att byta från att arbeta på sin dator till en Android-baserad Samsungs smartphone. Med SideSync, användarens PC och mobila enheter blir ett. Använd bara PC-tangentbord för att svara på en text på en mobiltelefon, visa kartor på en större skärm, visa bilder och videor på båda enheterna för att redigera filer ännu enklare, eller använda en Ativ dator för att säkerhetskopiera och ladda mobila enheter.

Ativ Q produktspecifikationer:

Kategori

Detaljer

Specifikationer

Display

Storlek

13,3-inches

Upplösning

3200x1800, 275ppi

Prestanda

OS

Windows 8

Processor

Intel Core i5

Graphics

Intel HD Graphics 4400

Minne

4GB DDR3L

Hårddisk

128GB SSD

Kamera

720p HD

Batteritid

Batteritid

Upp till 9 timmar

Dimensioner

Dimensioner

327.0x217.8x13.9mm (12.87x8.57x0.55 inches)

Vikt

1,29 kg (2,84 pounds)

Färg

Ash Svart

I / O-portar

USB-portar

1xUSB3.0, 1xUSB2.0, micro HDMI, RJ45 (dongle), HP / Mic combo, SD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar