tisdag 8 januari 2013

CES 2013: AOL intros Alto, For Organisera AOL och icke-AOL mejl

CES 2013: AOL vinjetter Alto, För Organisera AOL och icke-AOL mejl
från Jacqueline Emigh - 2013/01/08

Även om källan kan komma som en överraskning för vissa, har AOL introducerade Alto, en ny molnbaserad e-post som utformats för att hjälpa användarna att hantera översvämningarna av e-post i sin AOL, Gmail, Yahoo och andra konton på ett organiserat sätt.

"Vi drar ihop e-strömmar och organisera dem på ett visuellt sätt," sade Joshua Ramirez, senior chef för produkt för AOL Mail, i en intervju med Notebook på CES.

I huvudsak använder Alto "stackar" för att organisera e-post i kategorier. Standard stackar inkluderar sociala meddelanden, bifogade filer, foton, dagliga erbjudanden och återförsäljare. Under semester tider, till exempel, kan de dagliga erbjudanden och detaljister stackar göra det lättare att hitta Black fredag ​​fynd. Om Alto standardkategorier inte fungerar för dig, men du kan också skapa dina egna stackar.

Bortsett från AOL Mail, Gmail och Yahoo ! post, Alto stöder också. mig och Mac-post. Du kan använda Alto med en enda e-postkonto, eller så kan aggregera post från flera typer av brevlådor i Alto för sortering.

Alto delar post till standard stackar automatiskt. För anpassade stackar, kan du dra och släppa e-post i högar. Inga människor på AOL någonsin titta på din post, enligt Ramirez.

Ramirez sade att han hoppas att den e-agnostiker Alto kommer att bidra till att skingra stereotyper av AOL som "bastant" som vissa kan hålla från förr.

"För en riktigt lång tid nu, vi har inte varit en" walled garden ", enligt AOL exec.

I själva verket är Alto en naturlig plats för AOL, eftersom AOL har varit hantering användarnas e-post under så många år, hävdade han.

I en demo, visade Ramirez av några andra funktioner i Alto. Han illustrerade hur du kan sortera foton efter datum, avsändare, eller post-konto, samt dela dem direkt via sociala medier såsom Twitter och Facebook.

Han visade också hur du kan rengöra dina brevlådor i alla försäljningsargument genom att vrida på "hoppa över inkorgen" funktion för dagliga erbjudanden och återförsäljare.

Alto är i begränsad förhandsgranskning just nu. Om du vill anmäla dig för att få en inbjudan till programvaru rättegång, gå till www.altomail.com .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar