måndag 28 januari 2013

Komma Tough: Tips för att skydda din mobila enhet

Komma Tough: Tips för att skydda din mobila enhet
av Vince Font - 2013/01/28

Tredje i en serie

Det räcker inte med att korsa fingrarna och hoppas att ingen skada någonsin kommer till din smartphone eller tablett. Med detta tillvägagångssätt är mycket som att köra din bil över land utan ett reservdäck. För alla avseenden, är den som drar en stunt sånt spel, rätt och slätt.

Likaså är alla att spendera hundratals dollar ur fickan på en mobil enhet som inte vidtar åtgärder för att skydda den tigger praktiskt för oturen att betala dem ett besök. Så, vad kan du göra för att se till att du inte befinner dig i denna situation? Här är några användbara idéer.

1. Köparen "Glas medveten"

Om det är sant att ett uns av förebyggande är värt ett halvt kilo bota (och det är) så är det viktigt att du tänker på tablet skydd innan du köper. Om du är på en budget som alla andra, anser stöta önskad tablett rating på den karga skalan lite högre på listan över prioriteringar. Om det är redan där, bump det ännu högre ... högre upp än, säg, den svala faktor. För sanningen är, det är mycket kallare att ha en inte-så-höft men arbetar tablett än en flashig, varumärke en med en trasig skärm.

Också, gör din forskning om vad glasskärm av smartphone eller tablett är gjord av. Många är konstruerade med hjälp av spetsade, förstärkt glas, som är att föredra. Dessa kan köra dig lite mer än mobila enheter som är inneslutna i lätt-spruckna plast eller frontman med ömtåligt glas, men de långsiktiga besparingar på att inte behöva köpa flera ersättare uppväger de omedelbara prisskillnader.

2. Det tjänar, du skyddar

Du kan förvänta dig någon som Aaron Cooper, direktör för marknadsföring för Worth Ave. Gruppen , betona vikten av att köpa försäkring för att skydda din smartphone eller tablett. När allt Worth Ave. Koncernen är en nationell försäkringsbolag som erbjuder planer för tabletter, smartphones, även bärbara datorer och stationära datorer.

Men bara för att deras företag är en försäkring betyder inte att de är ute för att sälja dig något du inte behöver. Tvärtom, statistiken visar att det folk som Cooper och hans företag erbjuder kan spara amerikaner miljarder dollar. Till dem som vill skaka av tanken på försäkringar erbjuder Cooper denna nyktra bit av verkligheten: "Tillverkarna gör starkare glas varje dag, som Gorilla Glass men starkare glas inte skyddar din mobila enhet från stöld, och det spelar ingen. t skydda den från att tappas i toaletten. "

Cooper också starkt rekommenderar att köparna tar en lång hård titt på försäkringar som erbjuds av företag mobiltelefon, däribland viktiga frågor som fordringar gränser och självrisker som har potential att bli dyrare än en ersättare. När det gäller att försäkra din mobila enhet, tar inte minsta motståndets väg. Istället leta.

3. Gör ditt skärmen mindre Lean

Du skulle inte tro att enkel tillämpning av ett tunt lager av filmen till din tablet all-alltför krossbart glasytan skulle göra mycket. Men Cooper, som är förmodligen glömt mer om trasiga tabletter skärmar än de flesta av oss någonsin kommer att lära sig, svär av dem som en enkel och kostnadseffektiv metod för att öka oddsen att din tablett kommer att överleva en otäck nedgång oskadd.

"Om du inte har ett skärmskydd och du tappar din mobiltelefon," Cooper säger, "Det är mycket mer benägna att bryta.", Påpekar han. "Enligt min erfarenhet, gör en enkel skärmskydd en enorm skillnad."

I motsats till vad du kanske tror, ​​skärmskydd är inte bara där för att förhindra mindre repor. De kan faktiskt förhindra en glasskärm från splittras, vilket framgår av den här YouTube-video och en värdering av andra som tout fördelarna med enkla skärmskydd.

4. Göra ett fall för enhet Skydd

Dessa dagar, hittar du ingen brist på skyddsfodral för tabletter och smartphones. Marknaden är nästan vimlar med dem, så mycket så att du kan stöta på problem att avgöra vilken typ att välja. Men notera att där skydd gäller (även något är bättre än ingenting) att spendera en förmögenhet på vattentät och stötsäker smartphone eller fall Tablet är ingen garanti för att fysikens lagar (eller vanlig otur) inte kommer att ingripa för att göra din elektronik så mycket värdelös bråte. Det är heller ingen garanti för att din skyddande fall inte kommer att misslyckas på dig, då du kommer att ha ingen möjlighet genom tillverkaren av ärendet.

För smartphones, är det bästa råd att investera i en robust men diskreta skyddsfodral. När tabletterna är berörda, kan en hel del skador förhindras genom den enkla användningen av en vadderad skinnfodral.

Oavsett rutt du väljer, oavsett om det är en eller två av ovanstående förslag eller alla fyra, är något bättre än att spendera en förmögenhet på en smartphone eller tablett och hoppas på det bästa. Vi lever i en grov och tumla världen, och du kommer att stöta på din beskärda del av bulor och blåmärken på vägen.

Eftersom den olycksaliga Eddie Carr skarpsinnigt påpekade i Jurassic Park 2: "Våld och teknik Inte bra sängkamrater?" Om du vill behålla din mobiltelefon levande och sparka tills det har växt föråldrad genom den naturliga tidens gång, kommer du att lyssna dessa ord.

Infographics Källa: SquareTrade.com


Läs första delen i vår speciella serie, Super-Storlek: Ökad efterfrågan på Screen Flexibilitet i Mobile ett plus och ett problem.

Läs del två i vår speciella serie, En dag i livet av en stor skärm mobil enhet.

Gå till Glass lagen startsidan för mer information om skydd för skärmen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar