måndag 25 februari 2013

Topp 5 video och foto program redigering

Topp 5 video och foto program redigering
av Jacqueline Emigh - 2013/02/25

Även om du inte har delat någon av dina foton online ännu, eller skapat din egen YouTube-video, ska du göra förmodligen så någon gång. Trots den ökande förekomsten av smartphones och tabletter, Windows PC och Mac utgör fortfarande kraftpaket maskiner som behövs för att producera en egen stor digitalt innehåll. I denna artikel kommer vi underlätta knepig att välja en video eller fotoredigeringsprogram paket genom att markera den översta fem, baserat på ranking av vår expertgruppen.

Leverantörer som översvämmar marknaden med ett hav av produkter, i hopp om att dra nytta av användarnas spirande intresse för dessa typer av programvara. Men våra topp fem Favoriter är alla så bra att det finns endast små numeriska skillnader i hur de har betygsatt av våra granskare på Notebook Review och sin syster webbplats, Digital Kamera Test.

Bortom ranking, viktiga faktorer att överväga att inkludera vad du planerar att göra med produkten, hur mycket du är villig att betala, och din egen nivå av erfarenhet. Vissa paket är anpassade till både video-och fotoredigering, medan andra endast hantera en av dessa uppgifter, till exempel.

Här är vår lista över topp fem favoriter. Att borra ner mer i överväganden som användbarhet, särdrag och prissättning, klicka på länkarna nedan för writeups att läsa de fullständiga recensioner på bärbara Review och Digital Kamera Test.

# 1: Adobe Photoshop Elements och Adobe Premiere Elements

Adobe har den gyllene standarden för digitalt innehåll, och funktionen fyllda programvara utmärker bunt i sin omfattning.

Medan Adobe Photoshop Elements är inriktad på fotoredigering, är Premiere Elements för - du gissade rätt! - Videoredigering.

Bland andra nya funktioner, lägger version 11 en helt nytt användargränssnitt (UI) som är mycket lättare för ögonen.

I listan Kostnaden för mjukvarupaket är en relativt brant $ 149,99, men antingen produkten kan köpas separat för mindre.

Om du vill ha ännu fler funktioner (men med mer komplexitet) kan du välja två mer kraftfulla sibings: Photoshop Creative Suite (CS6) och Premiere Pro CS6.

The Elements paket är de enda på detta favoritlista som körs på både Windows och Mac. De andra är endast för Windows.

Medelbetyg: 9,2

Läs hela recensionen på Digital Kamera Test .

# 2: Corel VideoStudio Pro

För stort värde i videoredigeringsprogram är Corel Video Studio Pro X5 Ultimate svårt att slå.

Till skillnad från företag som Adobe och Avid, har Corel inte en strikt professionell kvalitet paket videoredigering i sitt sortiment.

Kanske som ett resultat, innehåller Corel nya funktioner i X5 som annars kan kräva att du spendera hundratals dollar extra. Bara till en början, dessa inkluderar HTML 5 utgång och två unika videoverktyg fånga.

Corels rötter i grafisk dyker upp i en avdelning skapa meny fylld med fantastiska animationer.

Du kan också importera bilder direkt från separat tillgängliga Corel Paintshop Pro fotoredigering paket (se nedan).

Medelbetyg: 9,1

Läs hela recensionen på Notebook Review .

# 3: CyberLink Director Suite

Delad tredje plats bland våra favoriter är CyberLink Director Suite.

Director Suite består av fem huvudkomponenter, som hanterar video, ljud och fotoredigering.

Även varje komponent är tänkt att användas tillsammans med de andra för att producera professionella video, det finns absolut inget som hindrar dig från att använda någon av komponenterna oberoende. Till exempel kanske du vill använda PhotoDirector att göra en snabb tweak till en ny bild som du är på väg att lägga på Facebook.

PowerDirector är videoredigering komponenten kommer med en cool funktion som kallas Magiska Movie Wizard, som kommer att analysera din film och tillämpa förslag som du sedan kan förhandsgranska.

Om du inte gillar guidens förslag, kan du alltid växla till full funktionalitet läge och fortsätta att redigera på egen hand.

Genom en annan komponent, ColorDirector kan du få CyberLink att ändra färgen på ett objekt i en video - till exempel en skjorta, till exempel - och sedan göra färgen ersättning i varje bildruta där objektet visas.

Medelbetyg: 9,0

Läs hela recensionen på Notebook Review.

# 4: Corel Paintshop Pro

För fotoredigering, är det verkligen någon rival till Adobe Photoshop? Ja, det finns. Det kallas Corel Paintshop Pro Ultimate.

Corel är rimligt prissatt produkt kombinerar kraftfulla Photoshop stil funktioner som lager och en trollstav med lätt att använda filtereffekter och fotofunktioner förvaltning som inte visas i Photoshop.

Bortom ansiktsigenkänning, foto hanteringsmöjligheter inkluderar alternativ för att dela foton eller hela album via online tjänster som Flickr, Google+ och Facebook.

Du kommer också att hitta verktyg frihandsteckning, verktyg form, borstar och penslar (i linje med namnet Paintshop Pro!).

En utförlig lista över fotoeffekter finns konstnärliga, distorsion, kant, geometrisk, belysning, textur och 3D-effekter, för att bara nämna några.

Det är lätt att använda gränssnittet är organiserat kring bara tre flikar: Hantera, justera och redigera.

Medelbetyg: 9,0

Läs hela recensionen på Digital Kamera Test.

# 5: Pinnacle Studio 16

Är du intresserad av ett programpaket som smidigt blandar videoredigering med DVD och Blu-ray authoring? Det är en av de saker du kommer att få i Pinnacle Studio 16. Strängt på videoredigering sidan ensam, men erbjuder produkten ett antal avancerade funktioner tillgängliga för konsumenter, inklusive 3D-video stöd, förmågan att snabbt lägga upp videoklipp direkt till Vimeo och YouTube, samt en två-viewer alternativknappen för att titta råmaterialet på en skärm och tidslinjen på en andra skärm.

Studio 16 - den första utgåvan som släpps efter Corels förvärv av Pinnacle Studio från Avid - har även moln lagring, tillsammans med förmågan att importera projekt videoredigering från en separat iPad ansökan.

I en annan trevlig innovationer omfattar programmet en professionell stil programvara jog / shuttle hjul för att flytta smidigt genom ramar och välja Redigera punkter med tillhörande ljud.

Medelbetyg: 8,6

Läs hela recensionen på Notebook Review.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar