tisdag 26 februari 2013

N-Trig lanserar DuoSense Pen2 för smartphones, tabletter och Ultrabooks

N-Trig lanserar DuoSense Pen2 för smartphones, tabletter och Ultrabooks
Michael Wall - 2013/02/26

DuoSense Pen2 Idag lanserar N-Trig den andra generationen av sin DuoSense Penna familj, med 9,5 mm, 8mm och 5,5 mm modeller diameter, vilket gör DuoSense Penna familjen är kompatibel med ett brett urval av enheter, inklusive smartphones, tabletter och pekskärm aktiverat anteckningsböcker.

I likhet med sin föregångare DuoSense Pen2 gör på skärmen annotering, handstil och teckning. Den nya iteration av smarta pennan ser ut att skapa en mer naturlig skrift erfarenhet, 256 olika nivåer av tryck, sväva kapacitet för extra noggrannhet och funktionsknappar med avancerad palm avslag. Den nya pennan erbjuder även utbytbara spetsar och konfigurerbara knappar sida.

Dessutom N-trig nya generation av DuoSense Pen & Touch system-on-chip-lösningar gör det möjligt för OEM att differentiera sina produkter genom att lägga digitala infärgning, minska forskning och utveckling, samt sänka kostnaderna.

Den DuoSense Pen2 familjen erbjuder både laddningsbara och batteridrivna modeller. Den 9,5 mm diameter DuoSense Pen2 är för närvarande i volymproduktion, med tekniska prover av 8mm och 5.5mm modeller förväntas vara tillgängliga under de kommande månaderna. N-Trig har också meddelat att Android och Windows-system med hjälp av mindre modell aktiva pennor kommer att skeppas senare i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar