måndag 4 februari 2013

HP avslöjar Pavilion 14 Chromebook

HP avslöjar Pavilion 14 Chromebook
Michael Wall - 2013/02/04

HP Pavilion 14 Chromebook Datortillverkaren HP har beslutat att komma in i "Chromebook spelet" idag, meddelar Pavilion 14 Chromebook.

Enheten har en 14-tums skärm med 1366 x 768 upplösning, som HP har skrutit för närvarande 2-inches bredare (diagonalt) än någon ström Chromebook på marknaden. Enheten körs på en 1.1GHz dual-core Intel Celeron-processor, med 2 GB RAM-minne (kan uppgraderas till 4 GB), Intel HD-grafik och en 16GB SSD-hårddisk tillsammans med 100 GB gratis lagringsutrymme på Google Drive för två år.

Den lilla kompakta enheten också är utrustad med en massa portar inklusive HDMI, USB 2,0, Ethernet-uttag, och en kombination hörlurar och mikrofon. I Chromebook erbjuder även ytterligare anslutningsmöjligheter via tis inbyggda i dual band Wi-Fi 802.11 a / b / g / n och Bluetooth 3,0 kompatibilitet.

Tillsammans med alla andra Chromebooks Pavilion 14 körs på en Google Chrome OS, vilket gör att enheten enkelt komma till Google Web Apps. Gmail, Google+, YouTube och kartor är inbyggda i enheten. Dock kommer användarna inte att kunna komma åt program som inte köras i Chrome OS är oåtkomlig.

HP Pavilion finns för närvarande i USA på HPDirect.com med ett utropspris på $ 330.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar