måndag 25 februari 2013

Dell Syftar Latitude 10 vid skolor och näringsliv

Dell Syftar Latitude 10 vid skolor och näringsliv
Jerry Jackson - 2013/02/25

Skolor, sjukhus och stora företag alla har unika behov av tabletter och konvertibla bärbara datorer och Dell anser Latitude 10 kan anpassas för att möta alla dessa specifika användningsfall. Oavsett om du är ett sjukhus IT-chef eller en chef för skoldistrikt du behöver en bärbar dator lösning som går snabbt att installera, ställa in och uppdatera så att den inte kommer att kräva begränsade IT-resurser avdelning som ska spenderas på ledningen. Med andra ord, lärare, läkare och företag vill ha en mycket lägre ägandekostnader över livscykeln för en produkt ... och det är vad Dell är lovande med Latitude 10.

Teamet på Notebook deltog i en stängd dörr briefing där Dell visade upp de olika möjliga konfigurationer av Latitude 10 väsentligheter tablett. Från ruggade modeller för skolan och de arbetstagare som omfattas, till versioner med förlängd livslängd batterier och bärbara dockningsstation, är Dell redo att placera Latitude 10 som Tablet PC-lösning som stammar strömmen av iPad integration i skolor och företag.

Dell utförde en serie kostnadsägandeanalyser för en hypotetisk skola, sjukhus och företag som köper och distribuerar tabletter och håller dem under tre år. De jämförde hur mycket en IT-avdelning skulle spendera med två olika tabletter, Dell Latitude 10 väsentligheter konfiguration drivs av Windows 8 och och Apple iPad. Om du vill veta mer om jobbet att hantera dessa två tabletter, tt de en tekniker utför en uppsättning typiska IT-uppgifter.

Tack till stor del till den kraftigt minskade mängden tid IT-personal skulle behöva fördela till förvaltning och underhåll, skulle varje Latitude 10 väsentligheter konfigurations tablett kostar skolan $ 1,248.45 under loppet av tre år, 14,7 procent mindre än $ 1,462.97 varje iPad skulle kostade under samma period. En skola eller distrikt driftsätta 500 enheter skulle kunna spara mer än $ 100.000 i IT-personalens tid.

Köpet inte är den totala kostnaden
Förvärva tabletter för studenter eller anställda att använda är bara början. Under åren som en skola eller företag äger en tablett, IT ägnar personalen oftast många timmar för att ta hand om det - från den inledande konfigurationen och installationen av uppdateringar regelbundna program att åtgärda eventuella problem som uppstår. Denna tid kan minskas genom att välja en tablett som är lätt att integrera i befintlig infrastruktur och snabb att installera, ansluta till skrivare, och uppdatera eftersom du kan använda samma verktyg och processer för att hantera tabletter som du använder för att hantera din stationära och bärbara system.

Dell Latitude 10 väsentligheter konfiguration, som driver den fullfjädrade Windows 8 Pro operativsystem, fullt stöd för x86-baserade applikationer för att säkerställa elev produktivitet och kan enkelt gå med i en befintlig Windows-baserade förvaltningsmiljön. Jämfört med Apple iPad, även det kräver mycket mindre tid för IT att installera, underhålla och hantera. Eftersom en centraliserad IT-avdelningen kan hantera Latitude 10 väsentligheter konfiguration med hjälp av nätverket, minskar antalet besök på plats som krävs för förvaltnings-och stöduppgifter, vilket sparar tid och pengar.

Dell tablett ger också ytterligare besparingar genom att tillåta skolor att använda befintliga programvarulicenser produktivitetsprogram som Microsoft Office, Adobe Creative applikationer eller pedagogisk programvara och dra nytta av tidigare investeringar i adaptiv hårdvara och mjukvara såsom röstigenkänningsprogram för elever med särskilda behov .

Medan många IT-avdelningar har lösningar i huset för att konfigurera och hantera Windows-enheter, färre har de mobila enhet hanteringsverktyg som kan hantera iPads. Som ett resultat är iPad administrering ofta en serie tidskrävande manuella uppgifter. Medan anta en mobil device management (MDM) lösning kan avsevärt förbättra hanterbarheten iPads, detta skulle ha sina egna kostnader - inte bara för själva programvaran, men också för den tid att forska de många alternativ och utbilda IT-personal om hur du använder ny lösning.

Sammanfattning av Total Cost of Tablet Ägande över tre år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar