måndag 25 februari 2013

Dell Syfte Latitude 10 vid skolor och Enterprise

Dell Syfte Latitude 10 vid skolor och Enterprise
av Jerry Jackson - 2013/02/25

Skolor, sjukhus och stora företag har alla unika behov för tabletter och konvertibla bärbara datorer och Dell anser Latitude 10 kan anpassas för att uppfylla alla dessa specifika användningsfall. Oavsett om du är ett sjukhus IT-chef eller en chef för skoldistrikt behöver du en bärbar dator lösning som är snabb att installera, ställa in och uppdatera så det inte kommer att kräva begränsade IT-avdelning resurser läggas på ledningen. Med andra ord, lärare, läkare och företag vill ha en mycket lägre ägandekostnad över livscykeln av en enhet ... och det är vad Dell lovar med Latitude 10.

Teamet på NotebookReview deltog i en stängd dörr genomgång där Dell utställningsmonter de olika möjliga konfigurationer av Latitude 10 Essentials tablett. Från miljöer på modeller för skolan och arbetare på fältet, till versioner med förlängd livslängd batterier och bärbara dockningsstationer, är Dell redo att placera Latitude 10 som Tablet PC-lösning som härrör strömmen av iPad integration i skolor och företag.

Dell utfört en serie av cost-of-ägande analyser för en hypotetisk skola, sjukhus och företag som köper och sätter tabletter och håller dem över tre år. De jämförde hur mycket en IT-avdelning skulle tillbringa två olika tabletter, Dell Latitude 10 Essentials konfiguration drivs av Windows 8 och och Apple iPad. Om du vill veta mer om arbetet för att hantera dessa två tabletter, tidsinställda de en tekniker utför en rad vanliga IT-uppgifter.

Tack till stor del på den kraftigt minskade tid IT-personal skulle behöva tilldela förvaltning och underhåll uppgifter varje Latitude 10 Essentials konfiguration tablett skulle kosta skolan $ 1,248.45 under loppet av tre år, 14,7 procent mindre än $ 1,462.97 varje IPAD skulle kosta över samma period. En skola eller distrikt distribuerar 500 enheter skulle kunna spara mer än $ 100.000 i IT-personalen tid.

Köpet är inte den totala kostnaden
Förvärva tabletter för studenter eller anställda att använda är bara början. Under de år som en skola eller ett företag äger en tablett, IT-personal ägna vanligtvis många timmar att ta hand om det - från den första konfigurationen och installationen av periodiska uppdateringar att fastställa eventuella problem som uppstår. Denna tid kan minskas genom att välja en tablett som är lätt att integrera i den befintliga infrastrukturen och snabb att installera, ansluta till skrivare och uppdatera eftersom du kan använda samma verktyg och processer för att hantera tabletter som du använder för att hantera din stationära och bärbara system.

Dell Latitude 10 Essentials konfiguration, som driver den fullfjädrade Windows 8 Pro operativsystem, stöder fullt x86-baserade applikationer för att säkerställa elev produktivitet och kan enkelt gå med i en befintlig Windows-förvaltning miljö. Jämfört med Apple iPad, det kräver också betydligt mindre tid för att ställa upp, underhålla och hantera. Eftersom en centraliserad IT-avdelning kan hantera Latitude 10 Essentials konfiguration med nätverket minskar antalet besök på platsen som krävs för förvaltning och support arbetsuppgifter, vilket sparar tid och pengar.

På Dells tabletten ger också ytterligare besparingar genom att låta skolorna att använda befintliga programvarulicenser produktivitet program som Microsoft Office, Adobe Creative applikationer eller pedagogisk programvara och dra nytta av tidigare investeringar inom adaptiv hårdvara och mjukvara som röstigenkänningsprogram för elever med särskilda behov .

Medan många IT-avdelningar har lösningar i hus för att konfigurera och hantera Windows-enheter, färre har de mobila hanteringsverktyg för enheten som kan hantera iPads. Som ett resultat, är iPad administration ofta en rad tidskrävande manuella arbetsuppgifter. Ske på ett Mobile Device Management (MDM) lösning kan avsevärt förbättra hanterbarheten av iPads, detta skulle ha sina egna kostnader - inte bara för själva programvaran, men också för den tid forska många alternativ och utbildning IT-personal om hur du använder ny lösning.

Sammanfattning av Total Cost of Tablet ägande under tre år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar