onsdag 27 februari 2013

Boa Courier Axelväska nu tillgänglig från Booq

Boa Courier Axelväska nu tillgänglig från Booq
Michael Wall - 2013/02/27

Boa Courier Laptop väska tillverkare Booq tillkännagav sin nya väska Premium budbärare, den Boa Courier.

Den nya påsen är utformad för att erbjuda både stil och funktionalitet med vattenavvisande ballistisk nylon material och nattetid reflekterande bindning. Dessutom påsens delad öppning konstruktion tillverkad av nylon fiskbensmönster erbjuder ett brett utbud av tillgängliga fickor, vilket gör väskan perfekt för att bära olika enheter som MP3-spelare och bärbara datorer. Den nya väskan erbjuder även tätt vadderat skyddande passform och mjuk nylon foder för att skydda användarnas enheter från stötar och repor.

Det Boa Courier finns i tre storlekar, en 10-tums modell (iPad eller tablett), en 13-tums modell (13 "Mac eller PC) och en 15-tums modell (15" Mac eller PC). Alla modeller kommer i en grafit färg, med en justerbar säkerhetsbälte nylon axelrem och halkfri silikon. Dessutom alla Boa Courier Messenger påsar märkta med en Terralinq serienummer, och en gång registrerat Booq Terralinq tjänsten kan hjälpa förena användare med deras förlorade väskor.

Boa Courier väska finns att köpa från och med idag, erbjuder 10 "modellen för $ 100, den 13"-modellen för $ 110, och den 15 "-modellen för $ 130. Samtliga tre modeller finns på booqbags.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar