lördag 9 juli 2005

ThinkPad X41 Tablet PC Review och ThinkPad recension Roundup

ThinkPad X41 Tablet PC Review och ThinkPad recension Roundup
av abaxter - 2005/07/09

Vi har just publicerat en genomgång av de mest spännande nya ThinkPad, det X41 Tablet PC på NotebookReview.com syster webbplats TabletPCReviewSpot.com . Och medan nämna att, här är en genomgång av andra senaste ThinkPad recensioner vi har gjort och arbetar på:

  • ThinkPad X41 Tablet PC Review
  • ThinkPad X32 ultraportabel bärbar recension
  • ThinkPad X41 ultraportabel bärbar recension
  • ThinkPad T43 tunn och lätt bärbar dator recension
  • ThinkPad T42 tunn och lätt bärbar dator recension
  • ThinkPad R50-serien Budget bärbar recension
  • Kommer fredag ​​7/8/05: ThinkPad X31 Recension - varför köpa istället för X32?

ThinkPad X41 Tablet PC Review Introduktion outtake ( besök här för fullständig översyn ):



Spänning över Tablet PC har fått stadigt fart under första halvåret 2005. Istället för att befintliga fritas för antagande av vertikala marknader såsom hälsa / medicinska industrin, brottsbekämpning, akademiska och tillhörande områden, medvetenhet om Tablet PC-plattformen bland vanliga konsumenter har gjort en galen hopp. Efterfrågan på Tablet PC har fianally ökat till den grad att flera varumärke mobila datorer tillverkare har kommit in på marknaden med en rad olika Tablet PC-modeller, vilket banar väg för många fler framöver. Ange Lenovos IBM ThinkPad X41 Tablet PC och mobil kommunikation konsumenterna har en ytterligare förnyat intresse för Tablet-plattformen. Vår läsa räknas här på TabletPCReviewSpot.com ha kulminerat som svar på denna spännande nya modellen. Den röda mattan har rullats ut för de vackraste välkomnande för X41 Tablet. Fortfarande många människor undrar "vad är all uppståndelse om?"

Den nya IBM Lenovo X41 Tablet PC har utformats för att fylla ett utrymme som hittills var tom. Föreställ först och främst en lätt, fullfjädrad bärbar dator med enastående batteritid. Vid ca £ 3,2. denna bärbara dator packar bästa inbyggda säkerhetsteknik, fullskaliga trådlösa funktioner för att ansluta till trådlösa nätverk och kringutrustning Bluetooth. En praktisk sats egenskaper i en stilig och robust fall en lyhörd, full storlek bärbara tangentbord och en skarp, ljus display. Lägg ThinkPad varumärke som du vet att du kan lita på. Detta är ärendes för en top of the line anteckningsboken. Men denna bärbara dator är inte bara en bärbar dator. Det fungerar som en utmärkt Tablet PC förstås! Nu har du ett gott intryck av X41 Tablet PC cabriolet.

I stället för att låta som en cheerleader, rasande på och för ThinkPad, låt oss hoppa in och utforska vad denna maskin har att erbjuda. Läs upp och bestämmer själv om IBM Lenovo X41 Tablet PC är värt hype, men viktigast rätt Tablet PC för dig!

Till full översyn ...

Kära läsare

Om du är i marknaden för att köpa en ThinkPad, glöm inte att i maj 2005 Lenovo officiellt förvärvade IBMs PC-division. Ni måste förstå att medan ThinkPad-produkter bär IBM-logotypen de produceras av Lenovo. För mer information om IBM / Lenovo transaktion gå hit .



Translated from www.notebookreview.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar