torsdag 13 december 2012

De 5 bästa prisvärda bärbara datorer under $ 500

De 5 bästa prisvärda bärbara datorer under $ 500
av Michael Wall - 2012/12/13

Det finns många aspekter att köpa en bärbar dator, men när du är på en budget, ibland det viktigaste är priset. Att köpa en budget bärbar dator kan vara svårt, eftersom det gamla ordspråket "du får vad du betalar för" oftast visar sig vara sant.

Att köpa en bärbar dator till ett överkomligt pris, konsumenterna måste vara beredd att kompromissa, eftersom även de bästa budget enheter är inte utan sina brister. Den bästa metoden för att säkerställa att du får rätt budget enheten för dig är att räkna ut vad du behöver och vara villig att medge nästan allt annat. För att göra denna process enklare, har vi sammanställt fem av de bästa budget bärbara datorer under $ 500, som alla erbjuder sina egna unika styrkor och svagheter.

HP Pavilion dm1z: $ 469,85

HP Pavilion dm1z är inte ny, men det är fortfarande en av de bättre budgetdatorer på marknaden. Släpptes 2011, blev Paviljongen vad så många netbooks strävat efter att vara, en prisvärd bärbar dator med acceptabla prestanda. Bostäder en AMD E-350 1.66GHz processor med dubbla kärnor utrustad med en Radeon HD 6310M, ger paviljongen bättre än väntat resultat för en bärbar enhet nybörjar. HP Pavilion dm1z kommer att visa sig vara mer än tillräcklig för normala funktioner och ordbehandling, och tack vare Radeon HD 6310M enheten kan även spela äldre spel som Left för Dead 2, med minimal prestanda droppe. Dock kommer nyare mer prestanda intensiva spel och funktioner visa sig vara för mycket för den budget bärbar dator.

Som med varje prisvärd bärbar dator, det finns eftergifter som användarna kommer att göra med HP Pavilion dm1z. Maskinen har bara 3 GB RAM, så det kommer inte att vara så skickliga på multi-tasking som nyare bärbara datorer, och den bärbara datorns batteri inte är så robust som annonseras. Dessutom är HP Pavilion lite skrymmande jämfört med dagens bärbara datorer, eftersom detta 11-tums enhet väger mer än många av dagens 13-tums bärbara datorer.

Med tanke på hur bra maskinen arbetar (för en budget maskin), kan dess brister förbises. Till och med ett år efter frigivningen, förblir HP Pavilion en svår maskin att slå när det gäller valuta för pengarna.

Mer information om enheten finns i HP Pavilion dm1z översyn .

 

Sony VAIO E Series Sony VAIO E-serien: 430 $

Sony VAIO E-serien (SVE11113FXW) liknar HP Pavilion dm1z, i att det är en prisvärd billig 11 "bärbar dator som ger en acceptabel nivå av prestanda för sitt förmånliga pris.

VAIO är utrustad med en AMD E2-1800 1.2GHz processor, med 4 GB RAM och en AMD Radeon HD 7340 grafikkort. Trots att de har en långsammare processor, inte VAIO erbjuder mer RAM-minne än Pavilion, så det är lite av givande och tagande mellan de två enheterna i form av prestanda. Den extra RAM gör VAIO bättre på multi-tasking, men den lägre processorkraft sänker prestanda.

Den låga strömbehandling är den mest märkbara fråga för denna enhet och det är lite tungt med tanke på vilka endast 11-inches och väger 3.3-lbs. Men med tanke på priset och totala paketet, är Sony VAIO E-serien ett bra alternativ för en budget bärbar dator.

 

Lenovo ThinkPad Edge E530 Lenovo ThinkPad Edge E530: $ 480

Lenovo ThinkPad Edge E530 är lite tyngre än våra tidigare val, eftersom den 15,6-tums enhet väger på 5,4 pounds. Men ThinkPad s stout build kommer också med mer RAM-minne och en snabbare processor än paviljongen. Den enkla chassi utformningen av ThinkPad Edge säger allt, denna enhet är en arbetshäst och slätt.

Utrustad med en 3: e generationens i3-2350M 2,3 GHz processor med Intel HD-grafik och 4GB RAM denna enhet inte erbjuder de mest spännande specifikationer, men det är mer än kapabel att ta på grundläggande datoranvändning och ordbehandlingsfunktioner. Dessutom är nyttan av denna enhet utökas med den utmärkta tangentbord och pekplatta kvalitet som ThinkPad s är kända för.

Felen i Edge kommer tillbaka till dess mindre än stellar design, maskinen är lite klumpig och ser ganska vardagliga. Fortfarande användare som vill ha all substans och ingen blixt kommer att tycka att ThinkPad uppfyller deras behov.

IBM ThinkPad x130e Lenovo ThinkPad x130e: $ 380

Lenovo ThinkPad x130e har en viktig utmärkelse, det är den billigaste bärbara datorn på listan.

Det låga priset är inte gratis men eftersom ThinkPad erbjuder prestanda till nivåer som är lite lägre än andra bärbara datorer här. ThinkPad är utrustad med en 1,3 GHz AMD Fusion E-300 med 4GB RAM och en AMD Radeon HD 6310 grafikkort. Enheten kommer att kunna utföra grundläggande funktioner och ordbehandling, men förvänta dig inte mycket annat från den här enheten.

Lenovo ThinkPad x130e är riktade som ett pedagogiskt verktyg för elever i gymnasiet och under och att enheten är perfekt för det. Den erbjuder prestanda som är något högre än en netbook, med ett liknande pris vilket gör den perfekt för dem på en strikt budget.

Lenovo Acer Aspire V5-571 Acer Aspire V5-571: $ 470

Acer Aspire V5-571 (6605) är en annan fast 15,6-tums notebook att medan lite chunky på 5,1-lbs, erbjuder fasta prestanda vilket gör den till ett utmärkt val för en budget bärbar dator.

Den 15,6-tums Aspire erbjuder en 2: a generationens Intel Core i3-2367M 1,4 GHz-processor, med 6 GB RAM Och integrerad Intel HD-grafik 3000. Processorn kan enkelt hantera grundläggande funktioner och ordbehandling, och bäst av allt, den 6 GB RAM se till att enheten har möjlighet att multi-task utan prestanda droppe.

Visst, de integrerade grafiken är inte idealiskt, eftersom användarna inte kommer att kunna utföra fler grafikintensiva processer som spel, men enheten är perfekt för människor som bara letar efter en maskin som är produktiv. Medan Aspire inte erbjuder samma stora tangentbord och pekplatta som ThinkPad Edge erbjuder, har det mer RAM-minne vilket gör den bättre på att hantera flera processer på en gång.

Att spara pengar är alltid välkomna, men ännu mer runt helgerna. Om din billiga bärbara köp har lämnat dig med några extra dollar att spendera, kan du ta en titt Holiday Köpguide för fler bra erbjudanden och prylar.

Holiday s Köparen Guide

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar