fredag 31 maj 2013

Booq Boa Courier 15 Laptop Bag Review

Booq Boa Courier 15 Laptop Bag Review
Laura Hicks - 2013/05/31

Booq (uttalas bok) datorväskor är kända för sina avancerade material och diskret utseende. Designad för dem på språng, Denna laptopväska har reflekterat interiör rörsystem, en nylon axelrem med avtagbar axelvadd, och massor av fickor för alla dina saker. Varje Boa Courier är utrustad med ett unikt Terralinq nummer. Detta nummer har registrerats, kan tillåta dig att återförenas med din väska om det någonsin går förlorad.

Booq Boa Courier 15 specifikationer:

  • 1680 denier ballistisk nylon exteriört med vattenavvisande beläggning
  • Inredning vattenavvisande nylon fiskbensfoder
  • Tålig, justerbar säkerhetsbältesnylon axelrem med avtagbart stabiliseringsband
  • Löstagbara fjärrkontroller och YKK dragkedjor
  • Mjukt foder för att inte repa din utrustning
  • Passar 15-tums bärbar Mac / PC
  • MSRP $ 129,95

Bygg och Design

Den Booq Boa Courier 15 är en budbärare stil datorväska med en high-end känsla. Väskan är tillverkad av en 1680 denier ballistisk nylon på utsidan med en vattenavvisande beläggning. Insidan är tillverkad av en mjuk fiskbensnylonmaterial som också är vattenavvisande. Väskan mäter 18,5 x 11.42x 4,72 inches. Det är lätt - kommer in på endast £ 2,60. Väskan innehåller en säkerhetsbältesnylon axelrem med avtagbar dyna och avtagbar stabiliserande rem. Påsen är avsedd att bäras budbärare stil över ryggen. Väskan kan också bäras över bröstet hänger nära höften, men när de görs på detta sätt väskan är lite besvärligt och en aning bångstyrig som det lätt stöter objekt som är i dess närhet.

Den Boa Courier väska har gott om fack på insidan av väskan finns ett utrymme för en 15-tums bärbar dator med ett kardborreband för att hålla den på plats, två pennhållare, två mindre påsar och ett öppet utrymme för andra objekt som strömförsörjning sladdar. Den har även en blixtlåsförsedd ficka för exempelvis tabletter eller böcker. Beläget nära vikningen av påsen, är ett unikt serienummer präglat på en etikett metall som kan användas för att identifiera din väska om det någonsin går förlorad. Väskan stängs med två starka, plast spännen. Booq skytt några kostnader - de även placerat en metall vakt vid öppnandet av banden så att de inte skulle slita ut. Baksidan av påsen har en platt påse för ytterligare böcker eller material.

Avancerade material finns överallt i den här väskan. Den Boa Courier 15 har även specialiserade material som reflexpasspoaler som är lätt att se i svagt ljus. Från banden till dragkedjan är denna väska i linje med det som du har kommit att förvänta sig från Booq datorväskor.


Används

  • Boa kurir 15 är inte en liten bärbar dator tillbaka. Det kunde hålla många objekt. Jag fyllde väskan med:
  • Dell 14,1-tums bärbar dator
  • iPhone
  • Block
  • Pennor
  • Strömförsörjning
  • Plus gott om plats över för andra objekt

Denna väska är utformad för en professionell på väg - speciellt en medelstor till stor hane. De flesta kvinnor kommer att finna denna väska för stor och överväldigande. Den har en diskret professionell design och det är klart skapas för tunnelbanan hane. Denna väska kommer att tilltala en professionell som cyklar till jobbet eller kan manövrera tunnelbanan med grace och finess.

Som en medelstor hona, är väskan helt enkelt för stor för min kropp. Oavsett hur jag carriy det, påsen stötar i saker omkring mig. Väskan är bredare än till och med den största delen av min rygg. (Det är helt klart inte skapat för mig.) Så jag gav den till en av killarna i mitt kontor. Väskan är en mycket bättre passform för honom. Han kan använda väskan som avsett även om han konstaterade att det kändes lite stor ... även på honom. Medan han bar den märkte jag att det tenderade att sticka ut lite för långt på ena eller andra sidan, men det gjorde hålla tätt till sin kropp när den avtagbara stabiliseringsremmen användes.

Även om väskan är stor, är det bekvämt att bära. Remmen har en avtagbar vadderad locket och är mer än tillräckligt i mjukning av lasten. Den ergonomiska karaktären av påsen säkerställer att även när du bär den under långa tidsperioder påsen förblir bekväm.

En av de största nackdelarna med denna laptop väska är att den inte stå rakt när den är inställd på en plan yta. Det hålls vilja välta. Jag föredrar en väska som kommer att stå upp på egen hand. Men den krökta utformningen av botten av påsen inte gör detta möjligt.

En av bonusar till att köpa denna Booq väska är det unikt Terralinq serienummer som ingår. När du registrerat på ditt namn och e-postadress, kan påsen identifieras som din om förlorad. Registrera din väska är en snabb process i tre steg och tar bara en minut eller två.

Det finns ingen förneka kvaliteten på denna väska. Designen är elegant och materialen är toppklass. Booq lagt många unika element och material till den här väskan, inklusive den bifogade nyckelring, fiskbens nylon och reflexband. Jag tvivlar inte på att detta väskan tål års användning. Om du är i marknaden för en påse messenger stil för proffs i farten Jag skulle starkt rekommendera att ta en lång titt på denna väska.

Slutsats

Den Booq Boa Courier 15 väska är snygg och funktionell. Det kan lätt se bra klädd ner eller utklädd. Det är minimalistisk design - lätt att anpassa sig till en professionell eller informell situation.

Den laptop väska design skriker tunnelbana hane. Det är inte att kvinnor inte kan använda väskan, men det är stor design gör det mindre praktiskt för kvinnor. Denna väska verkar vettigt för dem som gillar att rida sina cyklar till jobbet, men för dem vars pendla innehåller en kort promenad från sitt hem till sin bil och från sin bil till kontoret här väskan är inte ditt bästa val. Booq gör gott om andra alternativ om det är din arbetssituation.

Den Booq Boa Courier väska är hållbara, välgjorda och vackert utformade. Bara för att det inte fungerade bra för mig betyder inte att det inte är en bra ryggsäck för någon annan. Utifrån mina behov den Booq Boa Flow M med ett inbyggt vadderat kamerafack skulle vara bra för när jag reser till redaktionsmöten i NYC eller min årliga CES utflykt i Vegas.

Den Booq Boa Courier 15 har ett rekommenderat pris på $ 129,95.

Fördelar:

  • Välbyggd, fint konstruerat
  • High-end, professionellt utseende och känsla
  • Flera fickor och förvaringsutrymmen

Nackdelar:

  • Inte stanna i upprätt när de placeras på en plan yta
  • Mycket stort och besvärligt för små till medelstora organisationer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar