måndag 13 maj 2013

VIDEO: Sony VAIO Fit 15 Review

VIDEO: Sony VAIO Fit 15 Review
genom EdGreen - 2013/05/13

Här tar redaktören Mike Wall en titt på 15 "varianten av den nya Sony VAIO Fit linje. Den väger in på runt £ 5, kommer med en silvermetallhölje som omger hela chassit, en Intel i5-processor som kör Windows 8, 8 GB RAM och en levande 15,6-tums pekskärm. Den böjda visa design på baksidan fungerar även som en prop-up för tangentbordet för att ge en bättre skriva vinkel när den öppnas.

Även funktioner är bra, kan prislappen kommer lite rejäl för vissa. Är det en bärbar dator värd det prispunkt?

För mer information, se vår fullständiga skriftliga recension av Sony VAIO Fit.

************************************************** **********

Hej. Jag är Michael Wall, från Notebook Review. Detta är vår snabb titt på Sony VAIO Fit.

Här ser du den 15,6 "variant av Sony VAIO Fit, som är Sonys nya VAIO linje Som ni ser, det är starkt stiliserad,.. Finns det en hel del kurvor, mycket lutar till designen jag ska ta ner det och du kan se det från sidan. It kurvor i kraftigt, och det faktiskt ger det en trevlig känsla till den. När du håller den, det känns faktiskt nästan mindre och lättare än den faktiskt är. Jag var faktiskt förvånad över att denna enhet väger under 5 pounds, för när jag var från början att använda det, kändes det mycket lättare. Jag tror att det bara har mycket att göra med hur bekväm de lutar passar i dina händer, speciellt här på framsidan av chassit, där det kurvor i . Det passar bara fint i dina händer när du håller i den.

I linje med Sonys helt perfekt, är bara det att de är mycket elegant, och du definitivt se att från Fit. Som ni kan se så jag lyfter upp displayen här, det är faktiskt böjd på baksidan. Jag ska vända det här över. Det är faktiskt böjd ner på baksidan. Vad som hjälper till att göra är att faktiskt lyfta upp ytan på tangentbordet, för att göra en bättre vinkel för dig att skriva på. Den lyfter upp den, det gör skrivvinkeln bara lite renare, lite lättare. Den metallhölje ger uppenbarligen en fin estetisk. Det är lite av en bländning, en glimt som kommer ut den, men det är inte alltför spännande. Det är definitivt inom anledning. Den enda fråga som jag har med utformningen av enheten är silver hölje ibland kan orsaka fingeravtryck för att visa upp, speciellt när de är pressade hårt på enheten.

I linje med det estetiska, VAIO erbjuder en full HD 1920 x 1080 pekfunktioner display. Som ni ser, det är verkligen ljust, vibrerande, en glänsande överklagande. När du tittar rakt på på det, ser det riktigt bra. Det ger en tydlig bild, en stor bild. Det också biljettpriser bra när du pratar om den horisontella vinkeln genom att vrida det åt sidan. Tyvärr men på grund av sin glansiga yta, när du luta den framåt eller du luta det tillbaka, det kan finnas en viss distorsion med bildkvalitet, särskilt när det finns direkt ljus som träffar det, kommer du att se reflektioner varje gång på ett tag. Annat än att det gör det ger solid image, och touch-aktiverade visningskontrollerna fungerar mycket bra. De är verkligen lyhörd, och de fungerar så bra att man nästan skulle kunna styra enheten helt från dessa kontroller.

Också extremt bekväm är den fullständiga Chiclet-liknande tangentbord som vi har här på apparaten, komplett med numeriska tangentbordet. Kompressionen är något grund, beroende på den begränsade tjockleken av anordningen. Återkopplingen är verkligen fast, och texturen gör att knapparna lätt greppas. Skriva på det, känner du säker, det är enkelt, och det är bekvämt.

Pekplattan har jag blandade känslor. Som ni ser, det är bara en generöst tilltagna pekplatta utan knappar. I likhet med andra enheter som kommer ut nu, de har delat upp delar av den för att fungera som musknappar, så att det nedre vänstra hörnet av styrplattan kommer att fungera som en vänsterklicka, och den nedre högra delen kommer att fungera som ett högerklick. Problemet är att de inte riktigt utse vilka området fungerar som en högerklickar, så du måste gissa. Det är inte ett stort problem, men det kan göra det lite obekvämt när du försöker att högerklicka och du antingen klicka på fel pilen och få ett vänsterklicka, eller tvärtom, du försöker att vänsterklicka och du hamna för nära det nedre högra hörnet, och det resulterar i ett högerklick.

By far, har akilleshäl Sony VAIO-serien varit prestanda. Här är det faktiskt levererar. Det var en av de saker som jag var orolig när [ohörbart: 03:33] denna enhet. Den är utrustad med en Intel-5 1,28 gigahertz processor och 8 GB RAM-minne, tillsammans med Intel HD-grafik. Det är säkert mer än tillräckligt för den genomsnittliga konsumenten. Saker som webbsurfning, grundläggande ordbehandling, den hanterar inga problem. Det kan flera saker samtidigt effektivt, tack vare de 8 gigabyte RAM. Förmodligen den mest märk flaskhals för denna maskin är förmodligen den 750 gigabyte hårddisk. Återigen för genomsnittliga användare, tror jag inte att bristen på hastigheten kommer att bli en allvarlig fråga. Självklart för avancerade användare, eller människor som vill ha optimal prestanda, det är något som du kommer att behöva titta på. Speciellt när man betänker att det är en $ 950 maskin, åtminstone vid tiden för översyn, det begränsade prestanda, kan dessa begränsade specs vara något av ett bekymmer. Du kanske vill få mer för pengarna. Om du letar efter något som har en övergripande ren estetik, trevlig överklagande, en vacker display, då VAIO är definitivt något som kan vara värt att titta in.

För mer information om Sony VAIO Fit, se till att kolla in vår recension.

Om jag lyfter upp bildskärmen, det är faktiskt böjd på. . . oops.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar