söndag 5 maj 2013

Hands On med HPs nya ProBook 400 Series

Hands On med HPs nya ProBook 400 Series
av JR Nelson - 2013/05/05

I förra veckan fick vi en tidig titt på några av HPs nya affärsinriktade bärbara datorer - den ProBook 400-serien. En del av företagets halvårs uppdatering, de nya ProBooks packa några spännande teknik inuti, inklusive Intels nästa generations "Haswell" processorer (för att vara rättvis, HP var mycket noga med att uttryckligen inte säga Haswell, troligen på begäran från Intel).

HP ProBook 400 Series

I sortimentet ingår modeller från både AMD och Intel, och för det mesta verkar det som att AMD är en bättre partner den här gången. Nya modeller som 430, 440, 450 och 470 använder Intels tredje generations-och fjärde-gen (Haswell) processorer, de 445 och 455 bärbara datorer använder AMD processorer. Vissa modeller levereras med extra optiska enheter, diskreta AMD Radeon 8000M-serien grafikprocessorer, massor av RAM, hårddiskar eller SSD-enheter etc.

HP ProBook 400 Series HP ProBook 400 Series

HPs nya ProBooks inte inneslutna i metall som några av sina tidigare deltagare, även om de har metalldetaljer, och trots den omfattande användningen av plast, inte känner sig alltför billigt. Det finns också mjuk plast på topparna av de maskiner, som känns bra i handen. Dessa nya bärbara datorer är den första i HP: s senaste försök att samla hela sitt sortiment av datorer under ett enda designtema - vi får se fler datorer senare att bygga vidare på några av de teman som du ser här.

Högtalarna för dessa datorer har flyttats till strax under skärmen, och de låter inte hälften dåligt, medan Beats Audio branding är reserverad för företagets konsument-och high-end bärbara datorer, gör ProBooks få DTS-förbättrat ljud, som Förutom Skype-certifierade webbkameror inbyggda i.

HP ProBook 400 Series HP ProBook 400 Series

Efter de nya designteman, kraft / trådlös / etc knapparna har alla flyttat, och bör alla vara på samma fläckar på HP: s bärbara datorer framöver.

Jag försökte ut styrplattor, och medan jag är inte säker på tillverkaren just nu, de känner sig lyhörd, med tydlig kartläggning. Knapparna var inte alltför mosig. På samma sätt, de fullstora tangentbord kändes bra, med bara lite flex närvarande.

HP ProBook 400 Series HP ProBook 400 Series

I stort ansåg de nya datorerna snabbt, kapabel, och fast - och inte alltför tung, kommer in med 3,3 pounds för 13-tums ProBook 430. Den ProBook 430 råkade också vara min favorit i uppsättningen - den är tunn och någorlunda lätt, och det ser bra ut.

I ett klagomål som jag har med de nya maskinerna är skärmkvalitet, vilket är subpar i bästa fall - åtminstone i de modeller som HP hade på display nyligen. Betraktningsvinklarna var bara tillräckligt, och företaget erbjuder endast 1366x768 upplösning på 13 -, 14 -, och 15-tums modeller, 17-tumsmodellen flyttar bara upp till 1600x900 - på 17 inches, bör 1920x1080 verkligen vara en minimistandard.

HP ProBook 400 Series Vissa modeller kommer att ha extra touch-kapacitet, åtminstone.

Om displayen inte är super viktigt för dig, då HP: s nya ProBooks har mycket att erbjuda. De har snabba nya processorer, massor av RAM, ditt val av blixt eller spinning lagring, samt nästan alla nätverksprotokoll som du kanske vill, från Gigabit Ethernet till LTE.

Kanske viktigast av allt, de nya maskinerna är ganska prisvärd, alltför: lineupen börjar på $ 499, med allmän tillgång för att träffa någon gång inom den närmaste månaden.

Var noga med att slå upp vårt tillkännagivande att se HP: s pressbilder , eller kolla in fotogalleriet för mer praktisk skott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar