tisdag 16 april 2013

WD avslöjar Smartware Pro Förenkla File Backup

WD avslöjar Smartware Pro Förenkla File Backup
av Michael Wall - 2013/04/16

Smart Pro Western Digital på tisdagen presenterade WD Smartware Pro, företagets nya programvaruverktyg för att förenkla säkerhetskopiering. Det nya verktyget hjälper till att säkerhetskopiera filer till en extern hårddisk eller Dropbox, och i händelse av att en fil försvinner eller tas bort programvaran kommer att bidra till att återställa en äldre version.

En gång installerat Smartware Pro tillåter användare kan hantera och visa alla deras innehåll över flera externa hårddiskar och deras Dropbox-konto via kontrollcentret. Mjukvaran är kompatibel med WD lagringsprodukter, t.ex. My Passport och WD Elements, tillsammans med många externa USB-hårddiskar som erbjuds av andra tillverkare. Dessutom WD Smartware Pro fungerar även med WD nätverksenheter som t.ex. My Book Live.

Användarna kommer också att kunna utse hur programmet säkerhetskopierar sina filer. Den "kontinuerlig säkerhetskopiering" inställning inställning en automatisk backup-sekvens som fortsätter att arbeta i bakgrunden så att när användaren lägger till eller ändrar en fil det omedelbart säkerhetskopieras. Programmet erbjuder också en "schemalagd säkerhetskopiering" så att konsumenterna kan ställa en vanlig programmerad backup schema.

Pris och tillgänglighet

WD Smartware Pro är för närvarande tillgänglig som en 30-dagars provperiod på WD Store . Efter rättegången, kommer användarna att kunna köpa en vanlig licens täcker upp till tre datorer för kampanjpris på $ 20. En premiumlicens, som täcker upp till 10 maskiner, finns också på en speciell kampanjpris på $ 40. Den MSRP av båda licenserna för närvarande värderas till $ 30 och $ 50 respektive.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar