tisdag 23 april 2013

Bästa Budget Bärbara datorer för Grads

Bästa Budget Bärbara datorer för Grads
av Michael Wall - 2013/04/23

Det finns mycket att tänka på när man köper en bärbar dator för college. För att göra det enklare, Notebooksammanställt en lista med funktioner att tänka på när man köper en bärbar dator för college . Men ibland den viktigaste aspekten är kostnaden. College är dyrt och, med alla tillsatta kostnader, ibland finns det inte tillräckligt med pengar att spendera på en high-end-enhet.

Men oroa dig inte, bara för att dess budget betyder inte att det inte är kvalitet. Det är fortfarande möjligt att hitta en bra maskin till ett överkomligt pris. Du måste helt enkelt veta vad du vill, och vara villig att medge om de saker som du inte behöver.

Här är en lista på fem stora anteckningsböcker som kan hjälpa dig att uppnå högre utbildning utan det högre pris.

Dell Inspiron 13z Dell Inspiron 13z-9318sLV: $ 500

Dell Inspiron 13z är perfekt för all-around elev. Denna 13-tums enhet är "mångsysslare" i budget bärbara datorer. Inte briljera i något område, levererar Inspiron 13z på alla fronter som erbjuder lämpliga prestanda design och komfort.

Den 13-tums bärbar dator är inte snygg, men dess formfaktor är liten nog att göra den bärbara datorn bekväm att bära till och från klassen. Det ger också en stark nivå av prestanda tack vare enhetens 1,7 GHz i5-processor och 8 GB RAM-minne gör att enheten kan flera saker samtidigt med relativ lätthet. Att använda den bärbara datorn i sig är också ett nöje tack vare den högkvalitativa touchpad och tangentbord.

Den mest anmärkningsvärda avskräckande för Inspiron 13z är dess begränsade batteritid som varar ungefär 3 timmar med kontinuerlig användning. Användare som vill ha denna bärbara dator ute på språng kommer sannolikt också att behöva ta med laddaren med dem, vilket kan göra den bärbara enheten lite mer en börda att släpa runt.

Förutom att det finns inte mycket att klaga på. Maskinen får inte wow på något område, men det levererar på alla fronter, och det är ganska imponerande med tanke på dess överkomligt pris.

För mer information se Dell Inspiron 13z fullständig översyn .

 

Lenovo G580 Lenovo G580: $ 480

Lenovo G580 är inte den vackraste anteckningsbok, men låt inte dess brutala exteriör lura dig. Bakom den skrymmande formen, Lenovo G580 erbjuder en gedigen uppsättning specifikationer som är mycket tilltalande för sin nybörjar prisläge.

Sannolikt den mest kraftfulla bärbara datorn på denna lista, ger Lenovo G580 en imponerande mängd prestanda tack vare sin 2.5GHz Intel i5-processor. Maskinen är också kapabel att jonglera flera applikationer med sin 4GB RAM. I likhet med många andra budget-enheter, bärbara datorer begränsande faktor är dess intergrade Intel HD 4000-grafik, vilket innebär att den bärbara datorn kommer att kämpa med grafikintensiva funktioner som videoredigering.

Den mest anmärkningsvärda nackdelen med Lenovo G580 är dess skrymmande konstruktion. Trots den bärbara datorns storlek, dess mindre än slitstark med en tunn build som lätt ger till tryck. Den bärbara datorn kommer att hålla upp under normala förhållanden, men användarna vill resa konsekvent måste vara försiktig.

Även Lenovo G580 har förvisso sina brister, ger maskinen imponerande prestanda tillsammans med ett bekvämt tangentbord och pekplatta gör det till ett nöje att använda. Lenovo G580 är bra för användare som inte reser ofta.

För mer information se Lenovo G580 hela recensionen .


HP Pavilion dm1z
HP Pavilion dm1z: $ 400

Två år gör vanligtvis en teknisk anordning en fossil, men låt inte detta bärbara datorer ålder lura dig, det är fortfarande en bra budget-enhet. Släpptes 2011, är HP Pavilion dm1z symbol för netbooks. Erbjuder den perfekta kombinationen av prestanda och bärbarhet är dm1z idealisk för studenter på språng. Det lilla formatet gör det lätt att tout till klassen, medan maskinens AMD Dual-Core-E1-200 processor ser till att det hjälper eleverna i deras akademiska strävanden. HP Pavilion dm1z kommer att visa sig vara mer än tillräcklig för normala funktioner och ordbehandling, och tack till Radeon HD 7300, kan enheten även spela äldre spel som Left för Dead 2 med minimal prestanda droppe. Dock kommer fler prestandakrävande funktioner som nya spelare att visa sig vara för mycket för denna budgetenhet.

Tyvärr, som med de flesta budget-enheter finns det några nackdelar med att HP dm1z. Att vara en något äldre maskin, är den bärbara datorn också lite skrymmande jämfört med nyare produkter på marknaden, och det är lite tyngre också, som den 11-tums enhet väger lika mycket som många av dagens 13-tums bärbara datorer.

Med detta sagt, HP Pavilion dm1z fortfarande erbjuder en imponerande mängd prestanda till ett mycket överkomligt pris. Perfekt för användare som vill bära, överkomliga priser, och bara en liten extra kick i sin enhet.

Mer information om enheten finns i HP Pavilion dm1z översyn .

 

HP Sleekbook 15z HP Pavilion Sleekbook 15z: $ 480

Med sin levande 15,6-tums skärm och fast ljud HP Pavilion Sleekbook är idealisk för användare som vill ha bra grafik och bara behöver minimal prestanda.

Höjdpunkten på HP Pavilion är dess LED-bakgrundsbelyst 15,6-tums touch aktiverad skärm. Skärmen ger skarpa bilder med stor färgkontrast och dess pekaktiverade kontrollerna fungerar bra med Windows 8. HP Pavilion 15z erbjuder också fast ljud, vilket gör den bärbara datorn utmärkt för att titta på media och med 750 GB hårddisk, det finns gott om utrymme att lagra filmer och musik.

HP Pavilion Sleekbook 15z är inte utan sina brister men eftersom den här bärbara datorn är sannolikt det svagaste på listan. Utrustad med en 1,7 GHz AMD Quad-Core-A8-processor är HP kan hantera de flesta grundläggande datorfunktioner, men något mer än att skatterna kraftigt maskinen. För att vara rättvis, den 6 GB RAM-minne hjälper med multi-tasking, men maskinen kämpar fortfarande för att jonglera mer än några processer samtidigt.

Användare som behöver seriös prestanda hittar HP Pavilion Sleekbook 15z saknas, men de som helt enkelt vill göra grunderna kommer att älska sina vassa grafik och ljud.

Mer information om enheten finns i HP Pavilion Sleekbook 15z översyn .

Sony VAIO E Series (SVE11113FXW): $ 520

Den 11-tums Sony VAIO E-serien liknar HP Pavilion dm1z. Detta fynd notebook är en netbook alternativ som erbjuder prisvärda prestanda, medan inte lika robust som den dm1z, det kommer i ett något mindre format.

VAIO är utrustad med en AMD E2-1800 1.2GHz processor, med 4 GB RAM, och AMD Radeon HD 7340 grafikkort. Den 4 GB RAM-minne gör VAIO lite bättre på multitasking än paviljongen, men långsammare processorkraft sänker prestanda. Men trots dess lägre processkapacitet, är VAIO fortfarande mer än kapabel att ta på grundläggande datorfunktioner som ordbehandling och webbsurfning.

I likhet med dm1z, är baksidan av Sony VAIO E-serien dess något skrymmande ram. Men med tanke på enhetens lågt pris och rimlig prestanda, är VAIO E-serien fortfarande en livskraftig budget-enhet med något att erbjuda.

Letar du efter mer teknik gåva idéer för mammor, pappor eller grads? Gå till vår MDG särskilda rapport Köpguide för top picks och artiklar från hela våra sidor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar