lördag 31 december 2005

Quanta KN1 Notebook Review (pics, specifikationer)

Quanta KN1 Notebook Review (pics, specifikationer)
av flanken - 2005/12/31

av Byron Chin, Kalifornien USA

Översikt

Den Quanta KN1-PM är en 15,4-tums widescreen stationär dator-system. Det är en ganska diskret utan krusiduller anteckningsbok, men den erbjuder mycket solid byggkvalitet, relativt låg vikt, anpassningsbarhet, utmärkt prestanda och bra batteritid. Observera att det också en KN1-GM, som är samma system, men med integrerad grafik.

Quanta KN1-PM Notebook ( för större bild )

Quanta KN1 Specifikationer över som:

  • Intel Pentium M 750 (1.86GHz/2MB MB Cache/533MHz FSB)
  • 1GB DDR2-533 PC4200 RAM (1 kortplats öppen)
  • Seagate 120GB 5400RPM hårddisk (Modell ST9120821AS)
  • 15,4-tums WXGA widescreen skärm (matt finish)
  • NVIDIA GeForce Go 6600 128MB MXM PCI-Express
  • CD-RW/DVD-ROM Kombination Drive (24x10x8x)
  • Intel PRO 2915 intern trådlös (802.11 a / b / g, 54Mbps)
  • 8-cells litiumjonbatteri (66WHr)
  • Arctic Silver 5 termisk pasta över CPU, GPU, och kretsuppsättning Northbridge
  • Windows XP Home Edition
  • Vikt: 6,5 £ med batteri
  • Mått: 14,3 "x 10,5" x 1,3 "
  • 3-års förlängd garanti från ISTNC
  • Totalpris: 1.689 $ med frakt

Orsaker till att köpa

Jag hade inte planerat att vara i marknaden för en ny laptop för ett år, men min gamla Toshiba 5205-S705 uppvisade tecken på att ha sin LCD dö för andra gången, och jag inte känner sprita ut för en ny en. Jag var också trött på dragande sina 8 pounds till och från klass, och att bärbara massiva djup gjorde det otympligt att använda på en smal skrivbord. Jag är en juridikstuderande, så jag använder min laptop varje dag i klassen. Därför var tillförlitlighet, god tangentbord och portabilitet viktiga kriterier. Jag är också en och annan spelare, så jag letade efter något med en anständig dedikerad GPU.

Andra bärbara datorer jag hade tanke var Acer Travelmate 8104, DV4000 HP, Dell Inspiron 9300, Gateway NX550, Asus Z70va, Quanta MW1 och MSI MS-1032. Den Dell hade en stor grafikkort, men var alldeles för stor för min smak, och Gateway Radeon X600 kunde bara inte mäta sig med de andra. Det var svårt att välja mellan de övriga, eftersom de var alla på samma nivå prestandamässigt. Den Z70va var för dyr för min smak, och jag undvek MS-1032 eftersom det hade en höger sida vent, och jag ville inte varmluft blåser på min mus handen. Ytterst såg jag KN1 som erbjuder den bästa balansen mellan batteritid och storlek, och dess estetik helt enkelt tilltalade mig, men det var ett tufft samtal.

Var och hur köpte

Quanta är mest känd som en ODM (Original Design Manufacturer), och bedriver merparten av sina bärbara datorer företag tillverkning för leverantörer som Dell, HP och Apple. Den KN1 är en av Quanta s whitebooks, levereras som ett barebone-system som kan skräddarsys konfigurerad. Den KN1 säljs genom olika återförsäljare som konfigurera och montera den. Jag köpte min genom ISTNC , och jag var mycket nöjd med erfarenheten. Rick at ISTNC svarade alla mina pre-köp förfrågningar mycket snabbt, och gjorde ett bra jobb för att hålla mig uppdaterad med status mitt system när det gick igenom byggnaden och testning. Jag beställde mitt system den 28 november 2005. Den byggdes och skickas inom tre dagar, och jag fick den den 9 december 2005. Det var en dag senare än planerat bara för FedEx saknat mig när jag var i klassen.

Min KN1 var helt anpassningsbara på ISTNC, i själva verket kommer de att låta dig beställa den med bara om någon form, även utan någon RAM, hårddisk, eller OS om man vill lägga till din egen senare.

Den KN1 är relativt svårt att hitta. Andra ställen som säljer KN1 är:

  • Powernotebooks.com : som PowerPro G 03:08 . De var min andra primära val för leverantörer, och var mycket kunniga och hjälpsamma svar på mina frågor. Det enda skälet till att jag inte gick med dem var att jag ville 120GB Seagate-enhet, som de inte hade vid den tidpunkten.
  • PC Club : som Enpower 611, deras butiker har modeller som om du vill se en KN1 hands-on, men av någon anledning har dessa en glansig skärm.
  • AGearNotebooks.com: ingen erfarenhet av dem.

Designa och bygga kvalitet

Den KN1, som är en 15,4-tums widescreen är en ganska stor bärbar dator, men det är inte otymplig. Det KN1 har en ganska vanlig konstruktion, som liknar en stor punkt i silver plast. Jag hade velat något som skulle vara ganska ovanligt och distinkt, men inte något så spännande det skulle omedelbart sticka ut som en öm tumme bland mina klasskamrater (som var anledningen till att jag aldrig ansett Acer Ferrari 4005). Det KN1 tillfredsställer mina estetiska behov, vara snygg på ett diskret sätt, och helt unik bland havet av Dell 700ms och 6000s i klassen.

Det KN1 har ett silver lock tillverkad av hög kvalitet hårdplast. Locket har hållbara gångjärn, och det finns praktiskt taget ingen skärm flex eller vinglar. Det finns en liten dimpling om du trycker riktigt hårt på baksidan av skärmen, men jag tror med en skärm denna stora som tenderar att vara normen. Vad är slags märkligt är att mitt system har inga markeringar varumärke identifiering, bara en märkskylt på locket som säger "KN-serien," så jag sluta med att förklara vad min laptop är att mina klasskamrater. Om du vill lägga till amusement, eftersom du kan beställa systemet utan en OS, det finns ingen "Designed for Windows" klistermärke från tangentbordet. Jag kan försäkra er att ha den lilla metalliska klistermärke gör ingen skillnad alls.

Quanta KN1 till vänster, Toshiba 5205-S705 till höger ( se större bild )

Eftersom KN1 är nästan helt rektangulär, ser det ibland tjock i bilder, men det är faktiskt en ganska tunn bärbar dator. Du kan verkligen se skillnaden när min gamla 2-tums tjock Toshiba placeras ovanpå det:

Toshiba 5205 atop Quanta KN1 ( se större bild )

Interiören den bärbara datorn är svart, med svart tangentbord och ett silver kant runt den. Interiören är också tillverkad av en högvärdig hård plast, som har en matt finish som bör avvärja alla fingeravtryck och fläckar. Passform och finish är alla mycket snäva, och det finns ingen plast fogarna eller böjning någonstans på den bärbara datorn.

Vad är unikt om KN1 och andra icke-traditionella bärbara datorer är det lätt att få tillgång till komponenter som processor och grafikkort. Undersidan av den bärbara datorn har en stor lucka som lyfter att exponera RAM, processor, grafikkort och kylsystem. Även om jag inte har några planer på att uppgradera komponenterna för tillfället, är det bra att veta att det skulle vara relativt lätt att göra. För nu tar jag bara av luckan när jag vill mer grundligt rengöra fläkten med tryckluft.

KN1 undersida ( se större bild )

Panelen bort ( se större bild )

Som en sista anmärkning, NVIDIA GeForce Go 6600 grafikkort är ett MXM-kort i KN1, dvs det är inte lödas på moderkortet, utan snarare monterad på en liten löstagbar MXM-kort, i princip en miniatyr PCI Express-kort. I teorin innebär detta att grafikkortet kan uppgraderas i framtiden, men huruvida Nvidia och tillhörande leverantörer kommer faktiskt göra uppgraderingar tillgängliga tveksamt, och jag har inte mina förhoppningar upp för grafikkort uppgradering.

Visa

KN1 display ( se större bild )

Displayen är förvånansvärt bra. Min tidigare systemet hade en UXGA (1600x1200) 15-tums glänsande skärm, som gjorde ett spektakulärt jobb att visa färger livfullt, särskilt med spel. Var dock upplösningen alldeles för högt för min smak, vilket gör mikroskopiska text även efter att öka displayen 120dpi och skärmen hade (och har fortfarande) denna otrevliga vanan att gå döda av garantin. Jag hittade också den glansiga skärmen är sub-perfekt för textbaserade applikationer (dvs. alla Law School), som reflektioner och allmän beskrivning av displayen orsakade en hel del irriterade ögon.

Den KN1 s matt skärm visade sig vara bättre än förväntat att vara. Den WXGA-upplösning verkade lite i underkant, och jag skulle ha föredragit 1440x900, men det är ganska acceptabelt enligt min mening. För vem som helst med en 19-tums platt LCD, har 15,4-tums WXGA samma bredd och pixeltätheten. Displayen har 15 nivåer av ljusstyrka, och den maximala nivån är extremt ljus, tyvärr kan jag bara ge ett subjektivt mått på detta, men det är definitivt en mycket ljusare än min gamla Toshiba 5205, en Dell 19-tums UltraSharp platt, och en 12-tums iBook. Ljusstyrkan är mycket konsekvent och det fanns inga döda pixlar. När jag först började använda systemet, gjorde displayen verkar lite urvattnad, men efter justering av gamma och öka kontrasten lite i NVIDIA Control Panel, färgerna är tillräckligt levande, men inte riktigt lika levande som en glansiga skärmen. Horisontella och vertikala betraktningsvinklarna är utmärkta.

De enda downsides till displayen som jag kan se är att bilderna fortfarande inte ser riktigt lika bra som en glänsande skärm, och att vid visning svarta och andra mycket mörka färger, det finns en betydande mängd ljus läckage. Fortfarande, övergripande jag tror att detta är en av de bästa matt-finish skärmar som jag sett.

Högtalare

Högtalarna är monterade på framsidan, skjuter framåt. Liksom de flesta bärbara datorer utan en subwoofer, saknar KN1 bra basåtergivning. Trots dessa högtalare är relativt bra för små bärbara högtalare, gör bra mellanregister och höga toner, och efter mixtra med den medföljande Realtek HD Audio kontrollerar du faktiskt kan göra dem låta ganska betydande. Merparten av tiden, haka jag bara systemet upp till en uppsättning Logitech Z-3i högtalare, men de inbyggda högtalarna kommer att göra om jag reser.

Ljudkvalitet genom hörlursuttag är vanligtvis utmärkt. Till min bestörtning, inte hörlursuttaget sända en hel del väsande (troligen från fattiga elektromagnetisk skärmning) när det ska vara tyst, men som lätt blir drunknade av någon form av ljuduppspelning.

Processor och prestanda

Jag valde 1,86 GHz Pentium M eftersom det är allmänt den bästa balansen mellan pris och prestanda vid denna tidpunkt. Såvitt jag kan se, uppfyller det alla mina datorbehov. Även om jag inte riktigt göra något väldigt processorkrävande, jag brukar göra flera saker utsträckning, med cirka 3-6 olika program öppna vid varje given tidpunkt, och systemet hanterar dessa utan svårighet. Inget jag har gjort hittills har verkligen beskattade här datorn, även om processorn klockas ner till 800MHz när datorn körs på batterier. Det förmodligen hjälper också att ISTNC gjorde en mycket ren och enkel Windows XP-installationen, så det finns absolut ingen bloatware och ingen plåga ikoner systemfältet som verkar vara en oundviklig upplevelse av att köpa en Dell eller annan större leverantör i dessa dagar. Hittills har jag inte upplevt några allvarliga programfel eller systemet hänger.

Jag misstänker en stor del av mitt system utmärkta resultat är 5400rpm Seagate hårddisk. Jag letade efter denna specifika enhet när jag shopping för en dator, och jag är glad att jag fick den. Laddningstider är vida överlägsen 4200rpm drive jag har i min gamla systemet, och enheten är praktiskt taget ljudlös när du använder. Jag måste sätta mitt öra precis vid styrplattan för att kunna höra det. Den massiva (för en bärbar dator) 120GB kapacitet är också trevligt att ha, även om jag inte har kommit nära att fylla den kapacitet.

Spelprestanda

Denna notebook är mer än tillräckligt för de flesta moderna spel på måttliga inställningar. Tyvärr har jag inte haft tid att köpa eller spela något av de senaste spelen som Doom 3, så jag kan inte ge förstahandsinformation bevis på detta. Men baserat på den totala prestanda GeForce Go 6600 i andra bärbara datorer, är detta en fast mellanregister grafikkort och dess 3DMark poäng helt enkelt clobber min Toshibas GeForce FX 5600. Det kan även köra de spel som jag för närvarande spelar (Warcraft III, Homeworld 2, Unreal Tournament 2004) utan några problem med alla inställningar maxade och lite anisotropa filtrering och kantutjämning kastas i för bra åtgärd.

En sak att notera om widescreen bärbara datorer i allmänhet är att många äldre spel inte kan stödja widescreen upplösningar. De kör bara bra på 1024x768, men det kommer antingen ser utsträckt på en widescreen eller har två vertikala svarta fält på kanterna på grund av bildförhållande.

Riktmärken

Vi använda programmet Super Pi för att beräkna antalet Pi till 2-miljoner siffror noggrannhet, är detta ett bra sätt att bara tvinga processorn att göra arbetet med att beräkna ett nummer och härleda resultat från den tid det tar att nå slutmålet. Nedan finns en tabell som visar hur Quanta KN1 med 1,86 GHz processor staplar upp mot andra bärbara datorer.

Notebook Tid
Quanta KN1 (1,86 GHz Pentium M) 1m 47s
Dell Inspiron 9300 (1,86 GHz Pentium M) 1m 39s
Sony VAIO FS680 (1,86 GHz Pentium M) 1m 53s
IBM ThinkPad T43 (1,86 GHz Pentium M) 1m 45s
Asus Z70A (1.6GHz Pentium M) 1m 53s
Fujitsu LifeBook N3510 (1,73 GHz Pentium M) 1m 48s
Dell Inspiron 6000D (1,6 GHz Pentium M) 1m 52s
Dell Inspiron 600m (1,6 GHz Pentium M) 2m 10s
  HP Pavilion DV4000 (1,86 GHz Pentium M) 1m 39s
HP DV4170us (Pentium M 1,73 GHz) 1m 53s
Sony VAIO S380 (1,86 GHz Pentium M) 1m 45s

Nedan finns benchmark resultat vunnits PCMark04 och 3DMark05 är resultatet av Quanta KN1 jämfört med HP DV4000 15,4 "skärm bärbar dator med en dedikerad ATI Radeon X700-grafikkort. Lägg märke till mycket liknande prestanda mellan dessa två bärbara datorer, båda har 1,86 GHz Pentium M-processorer och ett 128 MB dedikerat grafikkort grafikkort för bättre spel och grafikprestanda.

Futuremark PCMark04 poäng
Quanta KN1 (1,86 GHz Penitum M, NVIDIA GeForce Go 6600 128MB) HP DV4000 (1,86 GHz Pentium M, ATI X700 128MB)
Multithreaded Test 1 / Komprimering 3,423 MB / s 3,36 MB / s
Multithreaded Test 1 / Filkryptering 27,438 MB / s 27,7 MB / s
Multithreaded Test 2 / Fil dekompression 23,78 MB / s 24,3 MB / s
Multithreaded Test 2 / Bildbehandling 10,91 MPixels / s 11,04 MPixels / s
Multithreaded Test 3 / virussökning 1638.633 MB / s 1986,89 MB / s
Multithreaded Test 3 / grammatikkontroll 2,84 KB / s 2,95 KB / s
Arkiv Dekrypteringen 54,758 MB / s 55,58 MB / s
Ljud konvertering 2517,54 KB / s 2555,25 KB / s
Webbsida rendering 5,42 Sidor / s 5,44 Sidor / s
DivX Video Compression 53,432 FPS 52,4 FPS
Fysik Beräkning och 3D 187,92 FPS 186,5 FPS
Grafik minne - 64 rader 1111,85 FPS 1830,06 FPS
Futuremark 3DMark05 poäng
3DMark Score 2.486 3DMarks 2.536 3D Marks
CPU Score 4106 CPUMarks 3557 CPUMarks
Gaming Tester
GT1 - Return To Proxycon 10,6 FPS 10,3 FPS
GT2 - Firefly Forest 7,3 FPS 8,0 FPS
GT3 - Canyon Flight 12,7 FPS 12,6 FPS
CPU Tester
CPU-test 1 2,4 FPS 1,3 FPS
CPU-test 2 3,2 FPS 3,1 FPS

För dem som är intresserade hårddisken prestanda din bärbara dator till HDTune riktmärke skärmbild efter att kör är nedan:

För skojs skull, sprang jag 3DMark 2001 SE och 3DMark 2003 också.
3DMark 2001 SE: 14.784
3DMark 2003: 5.870

Tangentbord och pekplatta

KN1 tangentbord och pekplatta med inbyggd scroller ( se större bild )

Tangentbordet har en utmärkt känsla, med en relativt ortodox arrangemang av nycklar. Jämfört med andra bärbara datorer är mellanslagstangenten ganska stor. Observera att den vänstra Ctrl-tangenten är innanför Fn-tangenten. Jag fann mig själv slår Fn-tangenten istället för Ctrl mycket under den första veckan för att använda datorn, men en månad, jag har vant sig vid layout och inte längre göra detta fel. Resan djupet är lite ytlig, men det finns ingen signifikant tangentbord flex. Tangentbordet är lite på den bullriga sidan, men inte tillräckligt högt för att vara kränkande. Sammantaget, efter att skriva mer än 25 sidor examen essäer den senaste månaden, skulle jag säga att jag helt nöjd med denna klaviatur. Men tangentbord känsla är ganska subjektiva, så att andra kanske inte gillar det så mycket som jag gör.

Pekplattan är ganska stora, och har en särskild rulla region till sin rätt. Pekplattan och scroller har utmärkt känslighet och precision. Det finns inga anpassade kontroller för pekplattan utanför Windows musens kontrollpanel, men eftersom detta är en Synaptics pekplatta kan du förmodligen ladda ner en uppdaterad drivrutin från Synaptics.

Bortsett från tangentbordet och styrplattan, den enda ytterligare knappar två snabb Snabbstartknappar för din webbläsare och e-post och en trådlös på / av-knappen. Det en kontroll jag vill de hade lagt var en volymkontroll ratten som de flesta bärbara datorer från Toshiba har, men dessa knappar är oftast tillräcklig. Framförallt kommer de snabbt snabbstartknapparna inte automatiskt aktivera systemet från vänteläge som de på min gamla bärbara dator gjorde. Detta låter som en liten detalj, men det finns inget värre än att dra en varm dator ur en ryggsäck eftersom skärmen trycks ner av misstag mot en knapp och försökte lansera Firefox femton gånger medan du gick på lunch.

Ingång och-utgång


KN1 framifrån ( se större bild )


KN1 vänster sida ( se större bild )


KN1 bakifrån ( se större bild )


KN1 höger sida ( se större bild )

Det KN1 har följande portar:

  • 4 USB 2.0-portar (1 vänster, 3 bak)
  • 1 IEEE 1394 mini Firewire-port (vänster)
  • VGA-port (bakre)
  • Mikrofon & hörlursuttag (till vänster)
  • S-video TV-utgång (bak)
  • Kensington-lås (höger)
  • RJ-11 Modem (bak)
  • RJ-45 Ethernet (bak)
  • Medieläsare (SD, MMC, SmartMedia, MemoryStick, xD, vänster)
  • CardBus PCMCIA-kortplats (vänster)
  • IrDA sändare / mottagare (till vänster)
  • Portreplikator docka (bak)

Arrangemanget av portarna är tillräcklig. Det skulle vara trevligt att ha fler USB-portar på sidorna snarare än i ryggen, och den optiska enheten inte komma i vägen för en mus om du öppnar det, men det är lätt att arbeta runt.

Trådlös

Med en Intel PRO / Wireless 2915 802.11 a / b / g trådlöst kort tillsammans med de andra komponenterna kvalificerar min KN1 för en glänsande liten Centrino klistermärke. Den 2915 får anständiga signalmottagning i de flesta miljöer, och jag har haft lite problem med att ansluta till det krypterat nätverk i mitt hus eller till skolan-nätverk på campus. Intel trådlös anslutning Management Program är faktiskt ganska bra, och erbjuder några fler funktioner än den vanliga Windows trådlös anslutning gränssnitt.

Det KN1 har en liten plats på undersidan bredvid batteriet som är förmodligen en Bluetooth-sändare. Vid skrivande stund har jag inte sett några KN1s erbjuds med intern Bluetooth, men kanske det kommer att förändras i framtiden.

Batteri

Den KN1 har en 8-cells, 71WHr batteri. Detta är en vanlig storlek batteri, och inte sticker ut från datorn som en förlängd batteritid. Enligt vanlig ordbehandling och Internet användning med trådlöst på, jag fick runt 3 timmar och 10 minuter batteritid. Efter Undervoltning processorn har jag att komma runt 3 timmar och 25 minuter batteritid. Med skärmen på full ljusstyrka, sjunker det ner till 2 timmar och 40 minuter. Detta är knappast 4,5 timmar är det påstås kunna, men det är ganska anständigt för en typisk 15,4-tums system med en diskret grafikkort med en vanlig storlek batteri. Om du inte har något intresse av att spela intensiva spel och vill ha mer batteritid, kommer KN1-GM-modellen med integrerad grafik blir nog betydligt bättre batteritid eftersom GeForce Go 6600 förbrukar en hel del ström.

Batteriet laddas mycket snabbt, från 3 procent till cirka 80 procent på mindre än en timme medan inkopplad Avgiften ränta sedan avtar med ca 2 timmar totalt till toppen av batteriet.

Värme och buller

Den KN1 kyls av en enda fläkt i det övre vänstra hörnet av den bärbara datorn. CPU och chipset är anslutna till detta genom en koppar värmerör och GPU är ansluten med en andra värmerör. Jag beställde mitt system med Arctic Silver 5 termisk pasta tillämpas på alla termiska korsningar, vilket ytterligare ökar effektiviteten hos kylsystemet. Hot luftventiler i ryggen och ut till vänster, som vanligtvis inte kommer i vägen för något.

Fläkten är tyst på sin lägsta hastighet, och är knappt märkbar utom i ett helt tyst rum. Vid sina högre hastigheter, det gör det får en bra bit högre, men den enda gången jag har sett fläkten snurra på något annat än sin lägsta hastighet när Windows startar. Vid alla andra tidpunkter, är fläkten antingen av eller spinning endast vid låg hastighet. Även när jag spelar spel, snurrar fläkten endast på sin lägsta hastighet. Jag är inte säker på om detta är hantverk av Arctic Silver 5, eller kylsystemet själv, men även den lägsta hastigheten kan hålla temperaturen inom det normala intervallet. Vid normal användning på nätström, kommer fläkten oftast på en halv minut var 3-5 minuter, när processorn når 53 C. Vid batteridrift kommer fläkten på ungefär var 10 minut.

Temperatur-wise, är processorn vanligtvis mellan 48 C och 55 C. Grafikkortet är allt från 42 C och 62 C. Dessa värden är långt under farliga trösklarna, och stabiliteten av temperaturerna är ett bevis på kraften i denna kylsystem. Chassit av den bärbara datorn blir lite varm på undersidan, men inte outhärdligt så. Toppen är bara lite varm under den vänstra Ctrl och Alt-tangenterna. I själva verket är det oftast kallt nog att använda i mitt knä om jag vill.

Operativsystem och programvara

Jag beställde mitt system med Windows XP Home, som var tillräcklig för mina behov. Det KN1 kom med endast installerade grunderna: OS, tangentbord och trådlös verktyg, WinDVD och Nero OEM svit. Det var precis vad jag ville, eftersom jag redan hade antivirus och kontorsprogram innan jag köpte KN1. Det var en uppfriskande brist på värdelösa testversionen och andra bloatware. Systemet kom med en original Windows-CD, samt skivor för förarna, WinDVD, och Nero.

Om du är någon som behöver köpa en massa verktyg (t.ex. antivirusprogram, Office programvara) kan du behöva köpa dessa separat. Faktum är att om du är nybörjare, kanske du vill titta på annat håll om du vill ha ett system som levereras förkonfigurerad med allt du eventuellt behöver. Å andra sidan är det tveksamt att någon som går till besväret att hitta och köpa en KN1 inte vet vad de får in.

KUNDSUPPORT

Hela min korrespondens med ISTNC hittills har varit utmärkt. De har svarat på alla mina frågor på ett snabbt och professionellt sätt. Dessutom går de ut i deras sätt att göra sig tillgänglig för kontakt, som är tillgänglig via e-post, chatt, eller ens AIM.

Jag köpte en förlängd garanti med detta system för $ 135, inte mer out-of-garanti döda skärmar för mig! ISTNC blir den främsta service enligt denna garanti, och jag tror detsamma gäller för de flesta andra återförsäljare.

Nackdelar

  • Ingenting på datorns chassi visar vad det är eller som gör det
  • Petiga volymkontroller
  • Det finns ingen enda som skiljer denna bärbara bortsett från sina konkurrenter
  • Utan krusiduller konstruktion
  • USB-portarna finns i ryggen

Fördelar

  • Bra all-round prestanda
  • Kraftfull mellanregister grafikkort
  • Solid konstruktion och god hållbarhet
  • Utmärkt pekplatta och tangentbord
  • Stabil, med effektiv kylsystem
  • Enkel åtkomst till systemkomponenter
  • Utan krusiduller konstruktion
  • Bra batteritid
  • Relativt låg vikt
  • Tyst
  • Utmärkt display
  • Omfattande anpassningsbar
  • Inga bloatware
  • Bra stöd från ISTNC
  • Anständigt pris

Slutsats

Det KN1 är en mångsidig väl avrundad maskin som ger ett helhetsintryck mycket gynnsammare än summan av dess delar. Det kanske inte är den flashiest bärbara, men det har gott om kraft för att köra de flesta spel, men det är också ganska portabel och praktisk att använda som en mobil dator för produktivitet arbete. Det är också ett anständigt värde för priset. Min KN1 har tjänat mig väl genom en månad av prov, och det kommer att tjäna mig väl för en veckas lättja och spela spel.



Translated from www.notebookreview.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar