torsdag 31 mars 2005

Dell Inspiron XPS2 Review (pics, specifikationer)

Dell Inspiron XPS2 Review (pics, specifikationer)
av Dragon_Myr - 2005/03/31

I början av 2005 började jag problem med min Sony VAIO GRZ630. Det var inte utföra så jag behövde det och fann det meningslöst för något annat än ordbehandling och netto surfing. Jag hade haft det i nästan två år och ville gå upp till en mer kompetent maskin som kunde ge mina saker kontor produktivitet samtidigt ger mig möjlighet att spel på språng på college.

Efter misslyckandet med en pinne av RAM i min Sony VAIO, bestämde jag mig för att köpa ett nytt system. Jag ansåg många high-end bärbara datorer inriktade spel. Alienware var det första stoppet, men jag var inte nöjd med antalet negativa yttranden jag hitta om detta företag. Nästa var Fujitsu, vars stil jag älskade, men specs jag hittade nådde mina spel behov. Jag hittade en bild av Dell Inspiron 9300 här på NotebookReview.com innan det släpptes och omedelbart blev imponerad av specifikationer, men Dells bärbara datorer jag använde medan i college hade en billigare plast byggkvalitet som jag inte gillar och som gjorde mig att tänka Dell producerat låg kvalitet maskiner. Så då jag tittade på Sager: s 9860 och 7620 bärbara datorer som alternativ, men jag tyckte inte om den skrymmande 9860 eller noterade fan tonhöjd 7620. Sedan den 24 februari i Dell Inspiron XPS2 dök online när jag hade förväntat mig att se det ryktas 9300. Den XPS2 träffade alla mina krav och specifikationer jag letade efter, så jag köpte den.

Liksom ganska färgade ljus? Du kommer att gilla Dell Inspiron XPS2 ...

( större bild )

Dell Inspiron XPS2 specifikationer:

- 2,0 GHz Intel Pentium M 760 (Sonoma), 533MHz FSB och PCIe x16 chipset
- 17-tums Sant Liv WUXGA (LPL0000 skärm)
- 1GB DDR 533MHz dubbla kanaler RAM (2 x 512)
- 60 GB Ultra ATA-7200rpm hårddisk
- 256MB NVIDIA GeForce Go 6800 Ultra
- Microsoft Windows XP Home
- 24x CD-RW/DVD
- Intel ProWireless 2915 802.11a/b/g
- 9-cells litiumjonbatteri
- 6 USB-portar
- 1 IEEE 1394 FireWire-port
- Secure Digital I / O-kortplats
- 1 PCMCIA-kortplats
- 2 högtalare och 1 subwoofer
- VGA, DVI-D, och S-video-utgångar
- Ljudutgång och mikrofon-in
- Gigabit LAN
- Intern 56k-modem

Varför köpa Dell?

Som jag sa tidigare jag började först ut aversion Dell och deras produkter. Men efter att ha sett vad XPS2 kan i recensioner, ändrade jag snabbt mig. Mina nuvarande Desktop System poäng runt 1.000 i 3DMark05 och tanken på att äga ett system 5 gånger så kraftfull förvånade mig. Så efter lite sista minuten jämföra mellan system Jag beslutade den XPS2 på release dagen. Varför? Eftersom det var och är för närvarande (vid tidpunkten för denna översyn) Den enda större gaming laptop finns med NVIDIA Go 6800 Ultra. Dessutom, jag gillade idén om en 4 år på plats-garanti, eftersom jag kommer att flytta bort i några månader till ett nytt campus och verkligen inte vill vara adressetiketter ett system via UPS som jag hade när min Sony VAIO skadats. Garantin var mycket billigare än någon konkurrent, och det var också bara $ 80 mer för 4 år i stället för 1 (efter post-i rabatten) som är billigare än en ersättning pinne av RAM.

Den största faktorn var dock storleken på denna maskin. De flesta gamer system använder Pentium 4-baserade system. Helst ville jag något som hade en AMD i det men enligt uppgifter jag läsa om Pentium M de verkade överträffa Pentium 4 är när det kommer till spel och vara ett steg bakom AMD: s. Pentium M även inte har otäck batteritid hogging effekter och höga utsläpp värme rivaliserande system samtidigt njuter av en mindre formfaktor. Hittills har jag funnit att det är mycket sant och hade absolut inga problem att titta på en fullängds DVD (I, Robot) på batteri bara. Det enda som fick mig att tveka med detta köp var avsaknaden av 64-bitars processor kompatibilitet som du kan få med saker som en AMD64-processor, men jag avsätta denna oro genom att förverkliga det ska vara 3-5 år innan det blir standard / krävs och då detta system kommer att vara kraftigt föråldrade och jag kommer att köpa en ny ändå!

Var man kan köpa?

Jag köpte själv Inspiron XPS2 via min högskola har länk till Dell universitet. Jag skulle råda någon som råkar vara i college och vill ha en långsiktig garanti för att använda denna metod. Om du inte om garantin kan du hitta bättre erbjudanden på Dell Home webbplatsen med kuponger som ibland verkar.

Vad finns i lådan?

Min XPS2 ingår bruksanvisningen, snabbstart affisch, systeminformation guide, Screen Kleen våtservetter för LCD, den S-Video/Composite/Digital Coax kontakten, en Windows XP Home Dell-CD, en förare och verktyg CD och två program återhämtning CD-skivor. Det var naturligtvis en viss kartong, skum och den bärbara datorn också! Tyvärr fanns ingen av dessa lite jordnötter packning saker som hunden gillar att komma in och strö runt källaren mattan - oh vänta, det är en bra sak! I grunden är allt du behöver i en broschyr eller på en cd. Jag var glad att hitta detta eftersom en av de andra Sony-system tänkte jag kräver att du göra återställningsskivor vid första start av maskinen. Det är överdrivet hörn skärning.

I rutan ( se större bild )

Form, design och värme Management:

När du tar detta system ur lådan jag genast imponerad av bygget och material konstruktion. På min högskola använde vi ibland Dell Latitude D600 system och jag hatade plast utseende och känsla som de hade. Men XPS2 är en fröjd för ögon och en riktig uppmärksamhet getter. Det ser helt enkelt ut som inget annat system på marknaden just nu. Silver metallic finish med svarta konturer ger en solid och elegant utseende. Jag trodde först locket skulle vara hemskt, men att ribbade metall är faktiskt helt platt. Det fångar ljuset och reflekterar det på intressanta sätt. Du måste verkligen se den XPS2 personligen, bilder bara göra så mycket rättvisa. Hela systemet i sig är mycket större än min gamla 15-tums Sony men ungefär samma vikt (drygt £ 8). Det är lätt att bära och det finns gott om plats att vila händerna eller ställa in den ovanpå ditt knä. Det verkar som det finns en viss slösat utrymme runt tangentbordet dock. Jag hoppades för ett antal-pad, men det finns ingen. Om du behöver vara extremt portabel eller använda detta system för små bord eller ett flygplan så här anteckningsboken kommer att vara för bred för dina behov.

Hela systemet känns gedigen och arbetar tyst. Jag märkte mitt vänstra bakre fläkten på hela tiden med en låg hastighet när jag hade systemet på mitt knä. När den placeras på ett golv fanns det lite indikation på fläktens aktivitet under normal belastning. Vissa värmen gör att bygga upp mitt bak på den bärbara datorn där grafikkortet är belägen, men ingen värme kommer upp från tangentbordet eller öppna utrymmen runt pekplattan. När du kör 3D intensiva program tillsatsvärme inte bygger längs baksidan av systemet (främst på höger sida), men det hanteras väl av XPS2 kylsystem. Goda nyheter är att fläktarna inte kör med full fart tillsammans. Under grafik intensiva artiklar höger bakre fläkten kommer att snurra upp. Under CPU intensiva poster vänster bakre fläkten kommer att snurra mer. Min gamla Sony GRZ630 skulle överhettas och kraschar när jag kom in i återuppbyggnaden komplexa UT2004 kartor i UnrealEd. Den XPS2 hanterar dem med lätthet jämfört med min Athlon 2700 + skrivbord.

En annan försäljningsargument på detta system är anpassningsbara lysdioder. Inget annat företag har detta just nu och jag gillar verkligen tanken på att lysa upp mitt system. Du kan välja mellan flera olika färger, inklusive vitt. I alla Jag tror att jag räknade 16 färgvariationer. Du måste komma åt denna styrning via Dell QuickSet genom ett enda vänsterklicka. Välj sedan de XPS2 spelalternativ från menyn som visas. Jag tyckte att ganska ovanlig i början. Lysdioden är också verkligen fånga uppmärksamheten hos människor runt omkring dig och lysa upp mörka rum väl. Du kan göra dem ljusa, svagt, i mitten, eller stänga av dem helt. Varje enskild zon (lock, sidor och front) kan anpassas. Jag gillade verkligen detta, men en effekt Dell ska lägga till sin LED programmet skulle vara förmågan att rotera färger i en programmerbar sekvens som du skulle se på hissen kullen stöder i Millennium Force rollercoaster på Cedar Point (Sandusky, OH) samt som på flera andra Intamin ( http://www.intaminworldwide.com/i_products.htm ) rollercoasters och konsumentvaror. Medan jag personligen inte skulle hitta den här användbar (såvida inte ett spel händelse) Vissa människor kan och det är en idé för Dell att undersöka.

Dell Inspiron XPS2 skärm ( större bild )

Display:

Jag utvärderar LCD är på en rad 4 poäng. Som en elektronik säljare jag kommer i kontakt med många olika typer av skärmar, från gamla röret TV till nyare HD plasmaskärmar. Jag är ganska kritisk till hur en bild ser ut på något som jag äger.

Punkt 1 - antireflexbehandling eller glättat

Den XPS2 använder en blank skärm som du kan se din reflektion i. Jag har märkt att det har rättvisa horisontella och vertikala betraktningsvinklarna som är bättre än jag förväntat. Jag upplevde ingen vinjett effekt och bilderna blev inte tvättas ut från sida till sida för mycket. Vertikala vinklar var också bra men tänk på att få alltför långt på vilken vinkel som helst på skärmen orsakar färger eller ljusstyrka för att minska. Överlag tror jag alla användare kommer att vara nöjd med betraktningsvinklar. Bländning kan vara ett problem också och du skulle få det med någon blank skärm. I en sunroom jag upplevde milda reflektioner under mitten av dagen men inget större. Skärmen var fortfarande mycket synlig.

Punkt 2 - Dead Pixels

Min skärm presenterade inga döda pixlar! Jag var mycket glad över att hitta detta. Jag kollade alla färger med Dead Pixel Buddy ( http://laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1 ) och fann inga problem.

Punkt 3 - Lätt Läckage och färg

Denna fråga jag hatar särskilt. Mycket få saker bry mig mer än att gå ner en mörk korridor i Doom 3, Far Cry, eller Half Life 2 och har ytor som är tänkta att vara svart visas med bakgrundsbelysning av LCD. Tack och lov min XPS2 skärmen har inget ljus läckage någonstans och inte har problemet med det som jag upplever på min Princeton Senergy 714 bildskärm. Det är för mycket läckage på min Princeton.

Dessutom färgåtergivningen på min skärm är mycket ljus och levande. Jag har bättre färgåtergivning än vad min Sony hade (speciellt på gul) och ljusstyrkan är mer än acceptabelt. Det är inte riktigt lika ljus som min Sony eller Princeton, men det är mycket ljust nog för mina behov. Om du inte har en korrekt färg balanserad Sharp LCD sitter bredvid ditt system bör du inte märker några färgskillnader.

Punkt 4 - Ovanliga Surface Anomalier

Här är där XPS2 faller platt på sitt ansikte. Jag har LPL0000 LG tillverkade LCD-skärm och jag ser gnistrar på det överallt! Det är en mycket märkbar problem med den här upplösningen. Min nuvarande Princeton gnistrar också men det är en 1280 skärm. Det är svårare att märka mousserande vid den upplösning, men 1900 den hoppar rätt ut på dig. Jag är inte nöjd med de smutsiga vita färger detta ger på skärmen. Jag är irriterad att Dell sätta en billig kvalitet skärm på en dyr bärbar dator. Detta är samma skärm människor har klagat på 9200 och 9300 Inspiron-modeller. Dell måste göra något åt ​​detta och göra något snabbt. Om du planerar att använda din dator mycket som jag kommer att göra detta kommer att irritera dig. Jag arbetar i Dev-C + +, UnrealEd och Photoshop mycket samt rapporter typ i Word. Om du inte använder datorn mycket du enkelt vänja sig. Jag planerar personligen ringa Dell och se vad de erbjuder mig eller säga till mig att jag är upprörd över det glittrande skärmen med tanke på priset jag betalat för mitt system. Om du vill ha en levande verklig visning utan mousserande till min kännedom Sony och Fujitsu är det enda sättet att gå.

Övergripande de XPS2 skärmen priser 3 poäng av 4 möjliga. Det går, men som jag sa tidigare, bör personer som besväras av gnistrar leta någon annanstans. Jag skulle vara lyckligare med skärmen om jag inte hade betalat nästan $ 3.000 för systemet. Det är alldeles för mycket pengar att spendera på ett system med en underpresterande del när konkurrenter som Sager erbjuda bättre kvalitet skärmar på sina system till samma pris punkt. Gör Notera dock att under spel och film ser dig inte att märka det glittrande så mycket. Det är acceptabelt men mycket irriterande, jag kan leva med gnistrar, men jag kan inte leva med en långsam system och att jag inte har.

Ljusstyrka för skärmen hittar du genom att hålla FN-tangenten och trycka uppåt eller nedåt på tangentbordet. Du ser en bild på skärmen och kan även få en grön TV-liknande text informerar dig om ljusstyrka längst upp till höger på skärmen (jag märkte det medan du spelar en DVD).

Ljud:

Detta var den största svagheten på min Sony VAIO-systemet. Det hade hemskt ljud som kommer från två små små högtalare nära skärmen. Tack och lov XPS2 inte svika här och ger rik ljudkvalitet med både hög räckvidd och ljud mellanregister. Du kommer inte att känna den blomstrande basen av en 5,1 surround system, men du kommer att bli imponerad. Röst-och ljudeffekter är mycket tydliga. Jag testade ljudet av detta system med min I, Robot DVD och Disney Epcot Reflektioner av jorden partitur. Båda lät exceptionellt för en bärbar dator! Du kommer inte känna sig dum att spela musik eller DVD-skivor med ljud offentligt på denna laptop och du kommer också att bli imponerad av volymen. I XPS2 innehåller också en koppling som ger digitalt ljud (orange kontakt). Jag skulle ha föredragit optisk över orange för bättre anslutning till mina hemmabiosystem, men apelsin kommer att göra ok. Dessutom kan du styra ljudvolymen genom att använda främre knapparna på XPS2. På vänster sida finns en möjlighet att stänga av, minska volymen och öka volymen.

Tangentbord, pekplatta, och knapparna på frontpanelen:

Jag har hittat nycklarna på min XPS2 att vara mycket lyhörda och robust. De är som min Sony tangentbord och jag hade inga problem att skriva på det heller. Jag önskar att de skulle ha lagt ett an-pad dock. Pekplattan är nedsänkt i den nedre mitten av detta system och är anständigt storlek. Det kommer ta lite tid att vänja sig, jag avstår på halv-gilla den och halv-tänker att det är för litet. Efter att jag blir helt van vid det är jag säker på att jag kommer att bli bra med detta pekplatta. En negativ på detta område av systemet är pekplattknapparna. De är stora men känns lite löst och jag tycker att de tar lite tid att vänja sig.

Alla de vanliga tangentbordsfunktioner du hittar på denna klaviatur. Det finns särskilda knappar för Paus, Page Up och Page Down, är detta mycket användbart. Det finns också FN snabbtangenter för att mata ut CD / DVD-enhet, trådlös, ljusstyrka, volym, standby, viloläge, och andra.

Den främre panelen på XPS2 funktioner mediekontroller för din CD och DVD. Det finns stopp, play / pause, nästa spår och föregående spår. Du kommer också att hitta knapparna för att styra volym och mute här. Varje knapp är bakgrundsbelyst så att du enkelt kan se vad den gör. Tyvärr bakgrundsbelysningen på dessa knappar inte kommer att matcha upp med LED-lampor på resten av systemet. Detta skulle ha varit en fin touch, men det är inte en stor sak. Vid träffa en av media knappar XPS2 kommer att starta i Windows och starta Dell Media Experience. Det är en snabb start och dyk in i programmet. Du kan uppleva en bit av eftersläpning som resten av dina fönster startobjekt ikapp medan du går att spela upp din DVD eller CD.

XPS främre området media kontroller ( se större bild )

XPS2 Tangentbord och styrplatta ( se större bild )

Portar, konnektivitet och Effekt:

Det finns 6 USB 2.0-portar, 1 IEEE 1394 FireWire-port, 1 audio / hörlursuttag, 1 mikrofoningång i, 1 Secure Digital I / O-kortplats, 1 PCMCIA-kortplats, 1 VGA, 1 DVI-D (minustecken, inte plus med 4 stift som konkurrenter, vilket ger en fördel till XPS2 vid anslutning till en viss tv-utrustning), 1 Gigabit LAN-port, 1 56k telefonlinjen och en connecter leder till en S-Video ut, kompositvideo ut och digitalt koaxial (orange) utgång. Det finns väldigt lite detta system inte kan ansluta till. Jag har märkt att USB-portarna verkar stel, men jag är säker på att kommer att förändras över tiden och med användning.

XPS2 Botten ( se större bild )

XPS2 Vänster sida ( se större bild )

XPS2 baksida ( se större bild )

XPS2 Höger sida ( se större bild )

För ström batteriet vilar på botten av XPS2. Du kommer att märka att det är inte precis lätt att få in eller ut på grund av det sätt omkopplaren är konstruerad. Det kommer sluta ungefär halvvägs och du måste anstränga vissa släppa den helt att sätta in eller ta ut batteriet. Jag tycker inte detta ett problem, men jag hittade det ovanligt med tanke på hur lätt min Sony batteri togs bort. Du hittar också en Nätanslutning på baksidan av denna laptop. Det är en jordad 3 stift samband med en normalstor nätadapter. Det är inte riktigt makt tegel andra stora 17 tums system kan ha eftersom det är lättare och mindre än andra. När du reser med nätadaptern kommer du inte att märka det eftersom det är ganska lätt. En sista anmärkning är att det finns en batteriladdningsindikator knappen till höger på batteriet. Du behöver inte starta Windows för att kontrollera din laddning. Bara tryck på knappen och indikatorn kommer att berätta din batteriladdning. En grön laddningslampan på höger sida LCD gångjärn kommer också indikera laddningsstatus eller ingenting om laddningen är klar.

Trådlöst:

Så långt min erfarenhet med den trådlösa varit trevliga. Jag använder en 802.11b 2,4 GHz-router. Jag hade bra utbud alla i hela mitt hus och även utanför. Utbudet är jämförbar med min gamla Netgear 802.11b-kort som jag använde i min Sony laptop. Jag har inte märkt någon slumpmässig kopplar hittills men med Windows automatiskt styra trådlöst. För att slå på trådlösa på och stänga du måste träffa FN-tangenten och sedan på knappen för trådlöst på upp till vänster på tangentbordet. Det finns en grön indikatorlampa nära strömbrytaren för att identifiera denna. Jag har inte Bluetooth installerat men det finns också ett ljus för det också.

Windows, programvara och bloatware:

Trots min inte begär en McAfee abonnemang fick jag på något sätt ändå. Jag är inte särskilt förtjust i den bloatware på detta system, men det är samma som vad andra stora namn tillverkare (HP, Gateway, Sony, etc.) gör. Jag har en kopia av XP Home på mitt system, men kommer snart att formatera och installera mitt universitet som XP Pro kopia. Notera att Dell har DPI uppsättningen högre än normalt på min maskin. Det verkar vara vid 120 i stället för 96. Detta kommer att göra några Internet Exploder sidor ser ovanliga och göra många grafik ful. Detta dokumenteras vara normalt av Microsoft och kommer att tas upp i Longhorn.

För prestandatester jag inaktiverat flesta av de tjänster jag kunde som körs i bakgrunden. Det finns en hel del tjänster som körs i bakgrunden och påfrestande prestanda från din Dell. Jag är särskilt irriterad på McAfee och alla de resurser som svin. Jag är en minimalistisk och jag gillar inte att betala för dessa typer av tjänster så jag kommer att ta bort dem. AVG antivirus, min router, min universitetets brandväggar nätverk eller Windows brandvägg räcker för mina behov. Om du inte är särskilt program kunnig du bör hålla med McAfee dock.

Prestanda, riktmärken och Batteritid:

Liksom LCD jag utvärdera systemets prestanda på en serie av 4 Poäng Baserat på både personliga erfarenheter med systemet och riktmärken.

Punkt 1 - DVD-uppspelning på batterier

Min DVD batteri uppspelning utfördes med hjälp I, Robot och skärmen inställd på ljusstyrka 6 av 8 möjliga. Jag lämnade alla bloatware tjänster som körs för detta test. Systemet spelar enkelt hela dvd men lämnade minimal tid för att göra något annat. Jag fick ca 2 timmar och 25 minuter max från den. Det är gott om tid att starta upp, titta på och sedan stängas av. Användare som gör produktiviteten på kontoret kommer att uppleva ännu längre batteritid som kan slå eller överstiga 3 timmar beroende på din LCD-skärmens ljusstyrka och verksamheten du försöker utföra. Ju lägre din LCD ljusstyrka desto mer tid får du. Jag personligen blev chockad att se mitt system utför på detta sätt under så lång tid. Du kommer inte att kunna passa en Sagan om Ringen DVD i ett batteri session men alla 2 timmars film som jag kommer Robot arbeta så länge du dämpa skärmen och inte göra något annat än titta på filmen.

Punkt 2 - spelprestanda ( se större bild )

Även om jag inte har några FPS räknas att rapportera kan jag säga att med högre upplösning och nivåer detalj spel som Half Life 2, Far Cry, UT2004 och Doom 3 tillsammans prestera bra. Du kommer att märka stamning när i 1680 upplösning sortimentet med alla grafiska inställt på max när stora miljöer eller när specialeffekter hoppa i (som när Imps leker framför jag har hittat). Det bry inte mig mycket i de flesta fall och jag var mycket imponerad av prestandan av detta system. Counter Strike Source särskilt bra utan systemet-inducerad eftersläpning alls i 1680 upplösning (det var servern eftersläpning på några punkter på kontoret). Jag skulle vilja säga att alla resolutioner och nivåer detalj kan spelas på detta system, men jag upplevde svår ospelbar eftersläpning vid full 1920 upplösning. Du vill hålla sig borta från det tills systemet förarna förbättra eller minska andra detaljinställningar för att kompensera för en högre upplösning. Jag ska ge en uppdatering efter att jag formatera. Ändå vid 1680 allt såg stora. Min nuvarande Princeton LCD hatar att gå ut ur sin upplösning, och jag märkte inte att den XPS2.

En annan viktig sak att notera när du spelar är att du inte kommer att märka den gnistrande effekt mycket. Ja det är det, men bara om du letar efter det. Game färger är ljusa, levande och tydlig. Det är en fröjd att spel på detta system och du vill göra det offentligt, eftersom det ser ut och spelar bra!

Punkt 3 - Grafik Benchmark Resultat

Jag måste erkänna att vid lager inställningar jag känner vilseleda och besviken här. Med drivrutinerna som tillhandahålls av Dell får jag en 3DMark05 poäng av 4915 när jag stänger några av bloatware tjänsterna. Subtrahera cirka 100 från att för att få poängen med bloatware på. Detta är en besvikelse för mig eftersom jag har läst om XPS2 börjar bli poäng i 5200 utbud. Jag är inte säker på vad som orsakar problemet men kanske det kommer att försvinna efter en omformatering och drivrutiner jag har ännu att utföra.

Punkt 4 - CPU Benchmark Resultat

Jag sprang Super Pi och gjorde följande beräkningar:

- 14 sekunder vid 512K
- 38 sekunder vid 1 miljoner
- 1 minut 30 sekunder vid 2 miljoner
- 3 minuter 25 sekunder vid 4 miljoner
- 7 minuter 42 sekunder vid 8 miljoner

Se vårt tråd i forumet där människor har skrivit sina olika hastigheter bärbara processor för att se hur Inspiron XPS2 jämför: http://www.notebookreview.com/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2657 (jag kan säga just nu den XPS2 är mycket bättre än de flesta!)

Med tanke på min Athlon XP 2700 + (överklockad) får Pi till 2 miljoner på 2 minuter blankt jag ganska imponerad av beräkning förmåga Pentium M 2,0 GHz. Det är bara lite snabbare när ombyggnad alla på UT2004 kartor också.

Totalt systemets prestanda skattesatser en 3 av möjliga 4 poäng. Batteritiden är bra, är spelprestanda exceptionellt, och CPU går snabbt för att beräkna 2 miljoner siffrorna i Pi noggrannhet med Super Pi och konkurrenskraftigt i UnrealEd utveckling. Den besvikelse är en låg 3DMark05 poäng som fortfarande dödar de flesta system på marknaden idag. Jag hoppas jag kan förbättra poäng efter en hårddisk formatera. Dessutom är jag säker på att som förare fortsätter att uppdateras vi får se högre och högre poäng.

Fördelar:

- Snabb CPU och grafikkort
- Otroligt spelprestanda
- Oöverträffad batteriets prestanda (jämfört med Clevo D900)
- Bra ljud
- Bra Robust byggkvalitet
- CD-skivor och dokumentation ingår
- Bra värmehantering

Nackdelar:

- LCD-Sparkles
- Bloatware Hinders Prestanda
- Lägre än väntat 3DMark05 Score

Avslutande kommentarer:

Jag håller XPS2! Utmärkt maskin, värt pengarna, och några ryggar draw görs upp för genom sin prestanda, stil, batteritid och bra byggkvalitet. LCD-skulle naturligtvis vara bättre och 3DMark05 poäng är lägre än jag hoppats. Men trots några fel på XPS2 är en mycket imponerande maskin. Är det värt den extra kostnaden? Jag tror inte, men om du kan få en bra affär eller kupong på det då gå för det. Jag gjorde och denna maskin uppfyller och överträffar alla mina behov. Jag rekommenderar det!

Pris och tillgänglighet




Translated from www.notebookreview.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar