torsdag 13 juni 2013

Topp 5 System Utility Suites för Windows-datorer

Topp 5 System Utility Suites för Windows-datorer
från Jacqueline Emigh - 2013/06/13

Om du är en Windows-PC-ägare, vet du förmodligen alltför väl att maskinen kan bli belamrad upp över tiden med programvara "skräp". System utility sviter är utformade för att hålla datorn brummande och påskynda behandlingen genom att ge dig verktyg för att hjälpa till med sanering. Inga två sviter som är exakt lika, dock. I denna artikel kommer vi att hjälpa dig att välja den bästa produkten för dig genom att lyfta fram de fem bästa, baserat på ranking av vår expertgruppen.

Produkterna varierar i termer av de metoder som används för systemet sanering, samt pris, användarvänlighet, effektivitet, och vilka typer av verktyg ingår. Dessutom har vissa sviter erbjuder extrafunktioner som anti-malware verktyg, drivrutin uppdateringsfunktioner, eller disk skrubber.

Här är vår lista, så om de betyg de produkter som mottagits för kriterier såsom användbarhet, design, prestanda, funktioner och pris kontra värde. Om du vill veta mer om specifika produktfunktioner - samt för-och nackdelar med varje svit - klicka på länkarna nedan för att läsa hela recensioner.

# 1: WinZip System Utilities Suite (SUS)

SUS innehåller mer än 20 systemverktyg, grupperade i kategorier såsom Smart PC Care, kansli optimerare, Disk Cleaners & Optimering, Windows optimerare, Säkerhet och integritet, Backup & Recovery, vanligt problem Fixers, och regelbundet underhåll.

Vanliga frågor som WinZip SUS adresser inkluderar minnesoptimering, automatiska uppdateringar av nya drivrutiner samt avlägsnande av oönskade cookies, lösenordsskydd av filer, återvinning, eller undeletion, av misstag raderade filer, och "säker radering," att torka diskutrymme så att borttagna filer kan inte hämtas. Det är bara början.

Till exempel, SUS levereras också med en Game Optimizer, en "privat virtuellt skrivbord" för att låta användare spela spel med maximal processorkraft, utan avbrott från andra program.

Läs hela recensionen av WinZip System Utilities Suite .

# 2: Advanced System Optimizer (ASO)

ASO är enkel att använda, och den presenterar ett antal optimeringsverktyg som ger användaren möjligheter inom verktyg för att utesluta vissa alternativ för något skäl att användaren kan ha.

Verktyg inkluderar renare, Optimizer, Smart PC Care, och System Protector, till exempel.

Registret söker efter ASO: s Cleaner och Optimizer verktyg är snabb och noggrann.

Den bästa dragplåster för ASO är att det gör användaren medveten om vad tweaks kan göras och ger användaren en säker plattform för att prova dessa tweaks, se om de fungerar, och ångra dem, om de inte gör det.

Läs hela recensionen av Advanced System Optimizer.

# 3: TuneUp Utilities

TuneUp Utilities är tippad som din "ultimata PC renare, Optimizer och problemlösare."

Funktioner inkluderar en Disk Cleaner, en webbläsare renare, "Live Optimering 2.0," för att stoppa prestanda påfrestande program, och "1-Click Maintenance", ett verktyg som kan konfigureras för att köras automatiskt vid start eller när datorn startas.

Denna svit ger dig ett flikar skärm som låter dig välja områden att analysera.

Val här består av "Status & rekommendationer," "Optimera dator", "rensa upp datorn", "Fix problem," och "Anpassa Windows."

Läs hela recensionen av TuneUp Utilities.

# 4: Magix PC Check & Tuning

Magix PC Check & Tuning innehåller funktioner som inkluderar en klick kontrollera och optimering, drivrutin och programuppdatering, live-övervakningssystem, ett höghastighetsläge, en prestandakontroll, en hårddisk och Internet "spår" renare, och fil / enhet " skrubba. "

Sviten innehåller verktyg som PC Check, öka prestanda, frigöra minne, Performance Check, Konfigurera Windows, och Info - Min dator, som ger dig information såsom temperaturen på hårddisken och dess ålder, när det gäller hur länge hårddisk har funnits sedan den installerades.

En viktig styrka är att Magix PC är mycket bra på att be om lov innan du utför potentiellt system försämra handlingar.

Läs hela recensionen av Magix PC Check & Tuning.

# 5: System Mechanic Pro

System Mechanic Pro består av tre kategorier av verktyg. En av dessa är en antivius / antimalware verktyg som kallas System Shield.

En andra kategori består av en serie av optimerare som shuffle innehållet i fragmenterade objekt i minnet, samt på hårddiskar och solid state-enheter, i arbetet med att snabba upp ditt system och gör det fungera smidigare.

Den tredje kategorin utgörs av en nödsituation verktygslåda som innehåller capabilties såsom fil un-radering paket Sök och Recover och säker radering verktyg som kallas DriveScrubber. Det finns också verktyg som rensar upp webbläsarens cacheminnen och ta bort överflödiga program.

Läs hela recensionen av System Mechanic Pro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar