torsdag 5 september 2013

HP lanserar nya Touch All-i-ett-enheter, Multitouch-skärmar och speldatorer

HP introducerar nya Touch All-in-ettor, Multitouch-skärmar och speldatorer
av JR Nelson - 2013/09/05

Idag, HP presenterade en uppsjö av vackra nya allt-i-ettor, teckning design inspiration från sin ENVY linje av bärbara datorer, bildskärmar och datorer. De nya maskinerna har kantiga silverramar som luta graciöst ner till skrivbordet, som erbjuder multitouch användare möjligheten att dra nytta av pekskärmen funktionalitet utan att anstränga sina armar och handleder.

HP ENVY Recline Touch PCs

HP ENVY Recline Touchmulti allt-i-ett HP ENVY Recline Touchmulti allt-i-ett

HP ENVY Recline Touchsmart allt-i-ett-enheter (på allvar, säger att fem gånger snabbt egentligen, HP.?) Finns i två olika storlekar - man har en 23-tums skärm, medan storebror har en 27-tums skärm istället. Det finns också ett slående svart och röd "Beats Edition 'version av den nya ENVY Recline Touch 23 (igen med namnet).

Vi vill kalla det HP - Nattklubb Edition.

Specifikationerna varierar från dator till dator, men de har alla Intels nya Haswell 4: e generationen processorer, en del börjar med en dual-core Intel Core i3-4370T, medan andra väljer en något snabb Intel Core i5-4570T (även dual-core). Alla tre inslag diskret NVIDIA GeForce GT 730A GPU, med 1 GB dedikerat DDR3-videominne.

HP ENVY Recline Touchmulti allt-i-ett HP ENVY Recline Touchmulti allt-i-ett

Alla tre har också 1080p resolutioner och 1 TB lagringsutrymme, men för vissa innebär det en hybriddrift, och 27-tums modellen har även ett 8GB caching SSD. Du får antingen 802.11n eller 802.11ac Wi-Fi, ett trådlöst tangentbord och mus, Windows 8, en HD-HP-webbkamera, 10-finger multitouch, och det attraktiva liggande stand. Den 27-tums modellen erbjuder också NFC inbyggt i stativet.

Den ENVY Recline 23 Touchsmart levereras i morgon, med början på $ 1349, vilket cheaped konfigurationer för att följa senare i månaden, börjar på $ 999. Den Beats Edition-versionen kommer i november med en $ 1249 utropspris, med billigare versioner att följa, börjar på $ 1099. Den ENVY Recline 27 Touchsmart allt-i-en kommer också att finnas tillgängliga i morgon, börjar på $ 1399.


HP ENVY Recline Touchmulti allt-i-ett
HP Pavilion 23tm Touch-skärm

HP förlängde beröring paradigm ner till dess enbart stand skärmar med HP Pavilion 23tm Touch-skärm. Det ser inte riktigt lika söt som den nya ENVY allt-i-ett-enheter, men det är inte dåligt, och använder en liknande liggande mekanism för att föra pekskärmen närmare fingrarna. Till skillnad från allt-i-ett-enheter, som funktionen 10-finger kapacitiv touch-teknik, använder Pavilion bildskärm en billigare optisk version, vilket gör att upp till 5 samtidiga berörings ingångar.

Den 1080p Pavilion 23tm levereras den 6 oktober för $ 349.

HP ENVY Recline Touchmulti allt-i-ett HP ENVY 23 IPS-skärm

Företaget presenterade också en ny HP ENVY 23 IPS-skärm, vilket tar utformningen av den nya ENVY allt-i-ett-enheter - men inte touch - och lägger den i en fristående bildskärm. Det är super tunn, med 2 HDMI-portar och ett hörlursuttag. Det erbjuder en full HD, 1080p.

Den ENVY 23 Displayen kommer inte att vara tillgänglig förrän någon gång i november, med en $ 249 begärda priset.

HP ENVY Recline Touchmulti allt-i-ett HP Phoenix 810 Desktop PC

Stationära datorer är inte död, inte ens för konsumenterna. Och speciellt inte för spel, vilket är anledningen till HP släppt en uppdatering till sin Phoenix raden av speldatorer idag. Det svarta fodralet har röda LED accenter som är trevliga utan att vara för mycket, och ger användarna möjlighet till en Intel Core i7 Extreme Edition processor, NVIDIA eller AMD diskreta grafikprocessorer och Beats Audio.

Phoenix 810 kommer att finnas tillgänglig på HP: s webbplats för konfiguration med start den 16 oktober, med en början pris på $ 1299.

Kolla in hela sviten av pressbilder i vårt bildgalleri .

1 kommentar:

  1. Finally I have found something which helped me. Appreciate it!
    Touch Skärm

    SvaraRadera