tisdag 10 september 2013

HK lägger till nya ZBooks & Första Workstation Ultrabook

HP lägger till nya ZBooks & Första Workstation Ultrabook
Jerry Jackson - 2013/09/10

HP meddelade idag att utvidga sin Z portfölj av produkter professionella arbetsstationer och display, inklusive världens första arbetsstation Ultrabook - HP ZBook 14 - och branschens första raden av arbetsplatser att erbjuda Intels Thunderbolt-teknik för höghastighetsöverföring av data.

Designad speciellt för yrkesverksamma inom teknik, CAD, arkitektur, design, animation, film, utbildning, myndigheter och sjukvård, har HP ZBooks konstruerats, testats och certifierats för professionella applikationer.

ZBook = Verkligt mobil arbetsstation

Med introduktionen av HP ZBook serien, har HP återuppfunnit sin familj av mobila arbetsstationer och kombinerat det med HP Z familj av lösningar stationära arbetsstationer. Kanske viktigast av allt, är det gamla, kantighet utseende HP Elite arbetsstationer borta. De nya HP ZBook mobila arbetsstationer har nu en helt ny tunnare och lättare industridesign. Som tidigare nämnts, omfattar detta världens första arbetsstation Ultrabook - för HP ZBook 14 - och HP ZBook 15 och ZBook 17 .

Designad för verksamhetskritiska applikationer och yrkesverksamma som kräver rörlighet, de nya HP ZBook mobila arbetsstationer har ditt val av antingen 4: e generationens Intel Haswell dual-core eller quad-core processorer och nästa generations diskret grafik från NVIDIA och AMD, inklusive den senaste Keplar -baserade professionell grafik från NVIDIA.

Allvarliga bärbara datorer och IT-personal kommer att uppskatta att alla tre av de nya HP ZBook mobila arbetsstationer har samma innovativa verktygsfritt chassi för enkla uppgraderingar och servicevänlighet som först sågs i HP Elitebooks. Varav tal, kan företag som idag använder HP dockningsstation vara lugn eftersom ZBooks är bakåtkompatibla med Elite dockningsstation.

Om touch-gränssnitt i Windows 8 är viktigt för dig så kommer du vara glad att veta att HP ZBook 14 kommer också med möjlighet för en touch-aktiverad display. HP ZBook 15 kommer att innehålla ett alternativ för en super-hög upplösning QHD + 3,200 x 1,800 skärm som ger närmare i bilder för kunder som kräver extrem noggrannhet bild. Både HP ZBook 15 och 17 har en Thunderbolt-port, samt en valfri Dreamcolor Display som ger korrekt och konsekvent färg från skärmen för att skriva ut och den stora skärmen.

Pris och tillgänglighet

HP ZBook 15 och ZBook 17 mobila arbetsstationer finns över hela världen idag och HP ZBook 14 planeras att finnas tillgängliga i slutet av oktober. Inledande leveranser av Zenbook 15 och 17 med Quad-core processorer kommer att ha en startpunkt pris på $ 1899. Dual-core konfigurationer och de ZBook 14 priser kommer att finnas tillgänglig senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar