onsdag 28 november 2007

Sony VAIO SZ6 Användarrecension

Sony VAIO SZ6 Användarrecension
av Tyskland Tyskland A-A 2007/11/28

Â

av Ger Ger, Tyskland

Istället för att arbeta med bara en annan VAIO SZ recension som syftar jag komma med en översyn som framför allt inte faller för kort kompletterande rapporter baserat på personlig erfarenhet som samlats in från långvarig användning i olika arbetsmiljöer. Ännu bättre, om befintliga VAIO SZ6 ägare kan ha nytta av också.

Tillbaka i 2006, anger SZ1 standarden för makten i ett litet paket i 13 "notebook segmentet. Nyligen (i oktober 2007), var Sony VAIO SZ61 introducerades i Europa â €" två månader efter det blev tillgängligt som VAIO SZ6xx i USA. Som ny höga änden av SZ linjen är SZ6 serien fullspäckad med makt funktioner. Den bärbara sport en Intel Core 2 Duo-processor, en uppgradering till Intels Santa Rosa-plattform, en 13,3 "glänsande X-black widescreen-skärm, och i Tyskland börjar cirka 1650 (inkl. moms) för standardversionen VGN-SZ61MN / B eller till cirka 2050 (inkl. moms) för premiummodeller VGN-SZ61WN / C, VGN-SZ61AWN / C eller VGN-SZ61VN / X. Även om konkurrensen är starkare än någonsin, är det svårt att hitta en bättre 13 ", 4 lb./1.7 kg eller under anteckningsbok i sitt slag.

Den senaste europeiska modellen Sony VAIO VGN-SZ61WN / C har just ersatt min VGN-SZ1VP, den allra första SZ modell som följde mig från dag ett eftersom det blev tillgänglig i mars 2006. Dessutom kan jag se tillbaka på den långsiktiga (6 år!) Användning av en VAIO VGN-Z600TEK (en av de första bättre byggd bärbara datorer i VAIO historia och â € ~ Reala € ™ föregångaren till nuvarande SZ design och formfaktor ).



Translated from www.notebookreview.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar